1 ICELAND - PHOTODIARY 2 - Maijaviola

ICELAND - PHOTODIARY 2

Edellisen postauksen kuvat saavat jatkoa. Suuntasimme Golden Circleltä kohti Etelärannikkoa ja kohti Itää. Idästä ajoimmekin pitkän matkan ...

Edellisen postauksen kuvat saavat jatkoa. Suuntasimme Golden Circleltä kohti Etelärannikkoa ja kohti Itää. Idästä ajoimmekin pitkän matkan putkeen suoraan Keflavikiin, jonne palautimme pakettiauton. Blue Lagoonin kanssa kävi kehnosti, mutta tästä lisää myöhemmin. 


Seljalandsfoss, Seljavallalaug, Skogafoss, VíkFjaðrárgljúfur, Jökulsárlón, Blue Lagoon, Brimketill

Seuraavalle kerralle jää vielä Pohjois-Islanti, jota emme kerenneet käydä läpi. Tuumasimme kuitenkin, että on parempi myös nauttia reissusta eikä vain kiiruhtaa paikasta toiseen. Käytimme kyll siitä huolimatta kaiken valoisan ajan hyödyksi. Heräsimme ennen auringon nousua ja kävimme nukkumaan auringon laskun jälkeen. Syksy oli mun mielestä eniweis tosi hyvä aika matkustaa, koska värit olivat niin upeita, säästyttiin camping-alueiden maksuilta, suurimmat turistimassat olivat poissa ja näimme revontulet! 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Eikä, revontulet!! Oikeasti!?<3 Nää kubvat on niin upeita! Islannissa on kyllä tosi mahtavan kauniita paikkoja.. :O

  ReplyDelete
 2. Islanti on kyllä upea! Sinne pitää vielä joskus (pian) päästä. Yksi harvoista Euroopan maista, jossa en ole vielä käynyt.

  ReplyDelete
 3. Mitä mieltä olet nyt Saint Laurentin laukusta, kun oot käyttänyt sitä jo pidempään? Sama laukku keikkuu nimittäin omalla haavelistalla, ehkäpä 20-vuotissynttärilahjaksi itseltäni itselleni... ;) Sun kuvia katsellessa ihastus ei ole ainakaan laantunut!

  ReplyDelete
 4. Niin upeita kuvia!

  ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.