1 ICELAND - PHOTODIARY 1 - Maijaviola

ICELAND - PHOTODIARY 1

Nyt olen takaisin Suomessa. Olen maailman onnellisin tytön tyllerö, koska mun unelmien matka tuli just toteen. En voi vaan käsittää, että m...

Nyt olen takaisin Suomessa. Olen maailman onnellisin tytön tyllerö, koska mun unelmien matka tuli just toteen. En voi vaan käsittää, että mun kaksi haavekohdetta (Santorini ja Islanti) ovat toteutuneet kahden kuukauden sisällä. Hullua!! Aivan kuin jo Instagramiin kirjoitinkin, sain Islannilta juuri sellaisen matkan, kun mä halusinkin. Alla näkyvät kuvat ovat Reykjavikista, Länsi-Islannista ja Golden Circleltä. 
Reykjavik, Landbrotalaug, Snæfellsnes, Golden Circle: Geysir & Gullfoss

Kuvat kertoo enemmän, kun tuhat sanaa vai mitä? Mä kuitenkin ajattelin kirjoittaa ihan kunnolla reissusta puhelinkuvien kanssa (puhelimessa PALJON kuvia) ihan päivä päivältä, mitä puuhattiin. Sitä ennen tulee vielä toinen pläjäys kuvia Etelä- ja Itä-Islannista. Nää kameran kuvat on vaan niin upeita mun mielestä, että annan niiden johdatella teidät Islannin fiiliksiin. 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Upeita kuvia :). Itsellänikin on haaveena päästä joskus kiertelemään autolla Islantia :).

  ReplyDelete
 2. Aivan huikeita kuvia!! <3 Munkin unelma matkakohteisiin kuuluu ehdottomasti Islanti ja toivonkin, että pääsisin sinne ensi vuonna reissamaan :) Harmi ettei ole ajokorttia, mutta ehkä opastetuilla retkillä saa jotakin irti. Mielelläni lukisin enemmän Islannista ja ehkä jotakin vinkkejäkin olisi kiva kuulla :)

  ReplyDelete
 3. Huhuh miten ihania kuvia, mä en ehkä kestä<3 Oot niin onnekas kun pääsit tuonne 8)

  ReplyDelete
 4. Oi miten hienoja kuvia!!

  ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.