1 SANTORINI - PHOTODIARY 2 - Maijaviola

SANTORINI - PHOTODIARY 2

Vielä viimeiset kuvat Santorinilta ennen kuin tänne blogin puolelle putkahtelee kuvia Islannista. Yllä olevat kuvat on viimei...
Vielä viimeiset kuvat Santorinilta ennen kuin tänne blogin puolelle putkahtelee kuvia Islannista. Yllä olevat kuvat on viimeisiltä päiviltä, kun menimme saarta ympäri skootterilla. Yhtenä päivänä menimme julkisella liikenteellä ja pakko sanoa, että se on todella huono tapa liikkua, vaikka onkin edullinen. Oiaan menevä bussi oli aivan täynnä ja liikuimme aivan jyrkänteiden reunoilla. Suosittelen ehdottomasti skootteria! Kyseessä oli kuitenkin päivä, jolloin menimme Santos Wineryyn viinin maisteluun ja tutustumaan viinien valmistukseen. Näimme auringonlaskun lukemattoman monta kertaa, joimme viiniä black sand beachillä, katsoimme elokuvan ulkoilmaelokuvateatterissa, kuuntelimme musiikkia aurinkotuolissa katsellen kuunsiltaa, söimme ainakin 100 jäätelöä, rapsuteltiin kissoja ja joimme mojitoja heti aamupalan jälkeen allasbaarissa. 

Kaiken kaikkiaan reissu oli aivan mieletön! Niin kuin joka ikisen muunkin reissun jälkeen, ajattelen nytkin, että tulen vielä palaamaan tuonne joskus. Vaikka on tullut nähtyä monia paikkoja, on Santorini valehtelematta kaikkein kaunein. Monta kertaa skootterin ratista huusin Lillille, että olen kateellinen sille, kun se voi vaan katsoa maisemia siellä takana, kun mun täytyi keskittyä ajamiseen. :-D Lilli taisi sanoakin mulle muutamaan otteeseen, että "Maija!! Keskity ajamiseen ja kato eteenpäin!"

Tää postaus on tottakai ajastettu ja olen tällä hetkellä luultavasti joko uimassa kuumassa lähteessä, katselemassa vesiputouksia, moikkaamassa Islanninhevosia tai ajamassa auton ratissa. 

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Siis I-HA-NAAAA <3 Santorini on varmasti vielä ihanampi mitä osaa odottaa .. Nauti Islannissa :-*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Santorini on amazing ❤️ Sunki pitäis lähtee sinne!!

   Delete
 2. Santorini on NIIN kaunis! Ja niin on muuten sun tukkakin! Miten hoidat sitä, onko sulla jotain lempishampoota ja lempihoitoainetta? Tai muuta mitä päivittäin käyttäisit. Näyttää niin sileeltä ja hyväkuntoselta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pesen tukkaa joka toinen päivä normaalilla markettishampoolla (tai tavallisella hopeashampoolla klippoteketiltä) ja kerran viikossa käytän Fudgen hopeashampoota maskina. Käytän AINA hoitoainetta hiuksiin. Joskus käytän hoitoaineena color maskia (KC: pearl) tai hopea hoitoainetta (klippoteket) ja usein käytän ihan markettien hoitoaineita. Mulla siis vaihtelee tuotteet ihan hiusten mukaan! Monta putelia on käytössä samaan aikaan 😂 Mulla ei oo hiukset erityisen paksut, mutta pehmeet ja sileet ne kyllä on! 😊 Kiitos kommentista ja ihanaa viikon alkua ❤️

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.