1 KESÄN PARAS VÄRI PUKEUTUMISEEN - Maijaviola

KESÄN PARAS VÄRI PUKEUTUMISEEN

Te tiedätte, kuinka rakastan mustaa ja valkoista pukeutumisessa. Joskus lisään vähän punaista tai sinistä. Talvella minut näkee aina mustis...

Te tiedätte, kuinka rakastan mustaa ja valkoista pukeutumisessa. Joskus lisään vähän punaista tai sinistä. Talvella minut näkee aina mustissa, mutta kesällä rakastun aina uudelleen valkoiseen. Mielestäni valkoinen on kesän pukeutumisen ydin - oli tyylisi sitten millainen tahansa. Valkoinen korostaa päivittynyttä ihoa ja ei jää liikaa muiden värien varjoon. 

Vaatekaupoissa aina silmäilenkin kesää katsoen valkoisia mekkoja. Ennen kuin ryntäätte vaatekaupoille, niin vilkaiskaapa vaatekaappinne valkoiset yksilöt läpi. Usein valkoinen on niin ajaton väri, että harva valkoinen vaate tulee myytyä eteenpäin. Oli se sitten valkoinen pitsimekko tai valkoinen college niin se toimii nyt ja aina. 

 ZARA

Pitsiä, pitsiä ja pitsiä. Aina ajaton valinta. Pitsimekko on käytössä vuodesta toiseen. Onneksi nyt niitä on kaupoissa vaikka kuinka paljon. Usein sen täydellisen yksilön löytäminen on kuitenkin vaikeaa. Osasta näkyy läpi liikaa, osassa on liian lyhyt helma tai malli ei muuten vaan istu. Pitsimekko on kuitenkin yksi vaatekaapin "must have" -jutuista, joten sitä kannattaa metsästää, kunnes se oikea löytyy. Se sopii juhliin korkokenkien ja korujen kera, mutta menee myös nahkatakin ja tennareiden kanssa. 


Valkoinen on entistä paremman näköinen, jos asuun lisää jotain pastillin sävyä, mutta hyvän maun rajoissa. Mielestäni tässä mekossa vaaleansininen toimii hyvin. Vaikka hihoissa ja helmassa on röyhelöitä, niin tyyliltään mekko on hyvin sporttinen. Tästä mekosta tulee mieleen tennishameet jostain syystä, hahah. 

Stay tuned! Ajattelin jakaa teille kuvat mun ostamista kengistä pian (anteeksi pääsykoehässäkkä). Ne sopii kesään aivan täydellisesti ja luulen, että niistä tulisikin tämän kesän trendi. 

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Valkoinen on aina oikein:)

  ReplyDelete
 2. Valkoinen on aina oikein:)

  ReplyDelete
 3. Pitsimekot on kyllä super ihania!

  ReplyDelete
 4. Ihania mekkoja, etenkin tuo ensimmäinen mekko! Valkoiset pitsimekot on rakkautta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensimmäinen mekko on kyllä ihan uskomattoman ihana! <3

   Delete
 5. Minkälaiset fiilikset on näin pääsykokeen jälkeen? Tuleeko siitä mitään postausta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi epävarmat fiilikset. Välillä on olo, että en tule pääsemään ja välillä olo, että se mahdollisuus on. Tottakai sen kokeen jälkeen takertuu niihin omiin virheisiin ja ne ärsyttävät ja siksi yritänkin unohtaa sen nyt kokonaan, kunnes tulokset tulevat. En usko, että teen postausta vielä pääsykokeesta, mutta tuloksien julkaisemisen jälkeen riippuen ihan mun omasta olotilastani. Mukava kuitenkin kuulla, että ehkä kiinnostusta löytyy! :-)

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.