1 VALKOISET KORKOKENGÄT - Maijaviola

VALKOISET KORKOKENGÄT

Heels - ZARA Muistatteko, kun lupasin tulla jakamaan kuvia tänne blogin puolelle uusista popoistani? Tässä ne nyt ovat. Eivätkö...


Heels - ZARA

Muistatteko, kun lupasin tulla jakamaan kuvia tänne blogin puolelle uusista popoistani? Tässä ne nyt ovat. Eivätkö näytä upeilta? <3 Olen ihan rakastunut niihin. Harmikseni ne eivät ole päässeet vielä käyttöön, sillä olen ollut niin kauan neljän seinän sisällä lukemassa. Nyt kuitenkin pääsykoe on ohi ja pääsen viettämään aikaa myös ulkona. Odotan jo niin paljon ihania pitkiä terassi-iltoja. 

Mielestäni nämä paksut korot saattaisivat nousta kesän trendiksi. En ole koskaan ollut korkeiden korkojen käyttäjä, mutta silti haluan, että korkoa on jonkin verran. Pieni korko luo naiselle kuin naiselle hieman ryhdikkäämmän vaikutelman. Kenkien kaunis muoto on hyvin simppeli. Terävä kärki  ja valkoinen väri vaikuttivat ostopäätökseeni eniten. Mitä mieltä te olette näistä ja onko paksumpi korko teidän mieleen? 

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille! 

You Might Also Like

0 kommenttia

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.