1 NAHKATAKKINEN TYTTÖ - Maijaviola

NAHKATAKKINEN TYTTÖ

Shirt & Jacket - Mango Dress - Gina Tricot Boots - Zara Heipsan ja ihanaa perjantaita! Se ois nyt viikonloppu, v...Shirt & Jacket - Mango
Dress - Gina Tricot
Boots - Zara

Heipsan ja ihanaa perjantaita! Se ois nyt viikonloppu, vaikka itsellä sellaista ei oikein olekaan. Seuraavat pari viikkoa pitää olla nenä kiinni kirjassa. Virkistävä perjantai-ilta on kuitenkin tulossa, sillä olen menossa ystävän kanssa illalliselle. Huomenna aamulla taas kirjat auki ja sitten tsempataan viimeiset 12 päivää. Nyt pari yötä on nukuttu tosi huonosti. Herään keskellä yötä ajatellen biologian asioita. Oon vaan oikeastaan puskenut mun pään sisälle sitä tietoa, koska lukuaika on loppupelissä jäänyt tosi vähälle. Oon kuitenkin onnellinen, että tänään aamulla oli mun viimeinen tentti, fysiikan tentti, joten nyt voin vaan keskittyä urheiluun, nukkumiseen ja kaikkein eniten siihen lukemiseen. ENÄÄ 12 PÄIVÄÄ!!! Lääkis here I come.

Mulla oli vaikka kuinka paljon ihania kuvia puhelimessa viime sunnuntailta, mutta taitaa olla jo aika myöhäistä laittaa niitä tänne blogin puolelle. Mulla oli kuitenkin aivan ihana vappu, jonka vietin tänä vuonna hyvin "opiskelijamaisesti". Suurimman osan ajasta vietinkin mun veljen ja hänen tyttöystävänsä (eli mun parhaan kamun) kanssa. Osa onnekkaista siellä pääsi näkemään mun vapputunnelmia snapchatin puolella (@maijapolvinen)

Nyt itse asuun... Tämä raitapaita näkyi blogissani noin vuosi takaperin yhdistettynä tennareihin, mustiin housuihin ja trenssiin. Näin tämä näyttää ihan eri paidalta - kyllä se kokonaisuus luo tyylin. Mielestäni tää asu on tosi paljon mua. :-D Mustaa, mustaa ja mustaa - kyllä te tiedätte. Nää aurinkolasit ei tuu ikinä lähtemään päästäni pois. Tänään ajattelin vetästä päälleni tuon nahkatakin sekä yhdistää sen valkoiseen mekkoon ja mustiin loafereihin.

Mitä mieltä olette asusta?

You Might Also Like

4 kommenttia

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.