1 KOTIUDUTTU // BALI #3 - Maijaviola

KOTIUDUTTU // BALI #3

Suomessa ollaan! Täällä kaikki ei olekaan mennyt niin putkeen, kun sain mukaani reissulta (tai no luultavasti lennolta) rajun kuu...

Suomessa ollaan! Täällä kaikki ei olekaan mennyt niin putkeen, kun sain mukaani reissulta (tai no luultavasti lennolta) rajun kuumeen ja kurkkukivun. Suomessa olen alkanut jo haaveilemaan seuraavasta matkasta. Pakko päästä jonnekin. Ensimmäisenä aamuna iski paha matkamasennus, mutta nyt se on ainakin jotenkin häipynyt. Iskeekö teille matkan jälkeen pahoja masennuskohtauksia? Mulla se tapahtuu aina. Reissun jälkeen on myös sellainen olo, ettei kykene tekemään mitään. On vaikea palata taas koulun penkille. Todennäköisesti ilmestynkin kouluun vasta keskiviikkona, sillä fyysinen olo on vain niin heikko. Huomenna olisi ollut tentti, mutta sekin jää nyt huhtikuulle.

Olen aina ollut vähän epävarma uimapuku/bikini-kuvista. Olen aina ajatellut, ettei niiden julkaiseminen ole millään tavalla tyylikästä. Balilla kuitenkin minulla oli oikeastaan aina päällä uimapuku tai bikinit. Tässä mä lopulta olen, julkaisemassa blogiini uimapukukuvia. Näistä tuli mielestäni kuitenkin ihan kivoja, ja uikkarikuvia on tulossa vesiputouksilta lisää. Bikinikuvilta kuitenkin säästytte. Muutenkin pidän uimapukuja seksikkäämpinä kuin bikinejä. En näkisi ikinä elämäni aikana hetkeä, jolloin olisin poseeraamassa bikineillä kameran edessä. Bikinit oli kuitenkin oltava mukana tasaisen rusketuksen saamiseksi.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mäkin aattelin aiemmin, ettei se ois "tyylikästä", mut nykyään oon ihan päinvastaista mieltä! Tällaiset tavalliset kuvat on musta jees, mutta sellaiset väkisin tyrkyt ei, jotka ei oo enää edes hyvän maun rajoissa :-D Vaikea ehkä selittää, mut luonnollisessa ympäristössä (esim just rannalla otetut) kuvat toimii kyllä hyvin :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep hyvän maun rajoissa nimenomaan! :-) Luonnollisessa ympäristössä otetut kuvat toimii. Sellaisia peilin kautta otettuja en ymmärrä ja niitä on mm instagramissa todella paljon. :-D

   Delete
 2. Sulla toimii uimapuku ihan 5/5!<3 Upeet kuvat :)

  ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.