1 AIKUISTEN YSTÄVÄKIRJA - Maijaviola

AIKUISTEN YSTÄVÄKIRJA

Se olisi mun blogin ensimmäinen haaste, olkaa hyvät! Luulen, että teidän lukijoidenkin olisi hyvä tietää jotain musta - muutakin, kun mitä ...

Se olisi mun blogin ensimmäinen haaste, olkaa hyvät! Luulen, että teidän lukijoidenkin olisi hyvä tietää jotain musta - muutakin, kun mitä mieltä olen uusimmista trendeistä tai missä ravintolassa olen käynyt kyseisellä viikolla syömässä. En tosin tiedä lasketaanko tätä kuitenkaan haasteeksi, sillä kukaan ei mua haastanut, mutta poimin paloja vähän jokapuolelta ja sain tällaisen kokonaisuuden aikaan. Enjoy! <3Nimeni on... Maija Viola Polvinen

Minua kutsutaan... Maissiksi, Masaksi, Maikuksi, Maikiksi, Poppikseksi - U name it! Rakkaalla lapsella on monta nimeä vai miten se meni. :-D

Synnyin... Järvenpäässä 3.4.1996.

3 parasta piirrettä minussa... Ystävällisyys, kunnianhimoisuus ja päättäväisyys. 

Lähitulevaisuudessa... Teen yhteishaun (äää en tiedä vieläkään minne haen, tällä hetkellä suunnitelmissa Helsinki), päätän kesätyöpaikastani ja myös siitä, missä vietän kesän - Helsingissä vai Lahdessa, luen pääsykokeisiin, vietän syntymäpäiviäni ja vietän pääsiäisen Rukalla lasketellen. 

Suosikkikaupunkini on... Pariisi, Tukholma, Helsinki. En voinut valita tähän vain yhtä. Paljon olen nähnyt Eurooppaa, mutta suosikkikaupunkini löytyvät läheltä. En voinut myöskään kieltää sitä tosiasiaa, että rakastan Pariisia. 

Suosikkijuomani... Oreo-milkshake, kahvi ja tuorepuristettu appelsiinimehu. Jos on pakko sanoa yksi, niin appelsiinimehu. 

Suosikkisarjani on just nyt... Greyn anatomia, eikä vain just nyt, vaan se on ollut suosikkini jo pari vuotta. 

Kun kukaan ei näe... Puhun itsekseni. :-D Mietin joitain kysymyksiä päässäni ja vastaan niihin ääneen. Kun koulujutut stressaa, saatan raivota itse itselleni. 


Keittiössä osaan tehdä... sienirisottoa. Olen oikeasti maailman huonoin kokki, mutta sienirisoton valmistamisen handlaan. 

Vaatekauppa, johon suuntaan ensimmäisenä on... Mango. Löydän mun kaikki vaatteet nykyään melkein netistä, mangosta tai zarasta.

Suosikkiherkku on... jo yllä mainittu Oreo-milkshake. Se on vaan niin hyvää! :-D

Kuuntelen... kaikenlaista, mutta The Weeknd, Zara Larsson ja Drake soi aina, kun laitan kuulokkeet korville. Kesän festarivalinta onkin vaikea: ruissi vai blokit??

Muissa ihmisissä arvostan... hyviä käytöstapoja. Opettelen itsekin koko ajan lisää ja haluan olla muille "paras minä". Hyvät käytöstavat osoittaa, että huomioi muut ihmiset. Pidetään ovea auki seuraavalle, päästetään vanhemmat ihmiset ensin linja-autoon, kiitetään ravintolassa ja toivotetaan hyvää päivänjatkoa. 

Muissa ihmisissä en arvosta... ylimielisyyttä. Hyvä itsetunto saa olla ja se onkin ihailtavaa, mutta kukaan ei siitä huolimatta nouse kenenkään yläpuolelle. Me ollaan kaikki aivan yhtä arvokkaita juuri sellaisina kuin olemme. <3

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. hahahah ihana toi, että raivoat itellesi! :'D Kiva postaus muutenkin, kiva kun pääsee vähän paremmin "tutustumaan" suhun :) Ihana asu! Oot ihan superkaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin mukavaa, että pidit tästä! Kiitos paljon! :-)

   Delete
 2. Tosi kiva postaus, näitä on kiva lukea! Sulla on myös ihana blogi ja todella kauniita kuvia täällä. Balin kuvat on upeita!! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Aivan ihana kuulla. Balikuvia on tulossa vielä lisää, joten hyvä jos miellyttää silmää. :-)

   Delete
 3. Tykkään kanssa hirveästi lukea tällaisia postauksia! Tuo bloggaajaa heti paljon lähemmäksi lukijoita :) Todella kiva blogi muutenkin :)

  sannixo.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan! Parasta on, kun löytää yhtäläisyyksiä itse bloggaajan kanssa. :-D Kiitos Sanni! <3

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.