1 NUSA DUA JA CANGGU // BALI #2 - Maijaviola

NUSA DUA JA CANGGU // BALI #2

Täällä on nyt yli puolet ajasta takana päin. Nyt voimme hyvällä omalla tunnolla olla vain hotellin altaalla ottaen aurinkoa ...


Täällä on nyt yli puolet ajasta takana päin. Nyt voimme hyvällä omalla tunnolla olla vain hotellin altaalla ottaen aurinkoa ja syödä kaikkia ihania ruokia, koska melkein kaikki paikat, joissa olemme halunneet käydä on nähty (ubud, canggu, seminyak ja nusa dua). Skootteri oli vuokrattava kerrallaan vähintään kahdeksi päiväksi ja hintaa oli noin 4€/pv. Paras, mutta pelottava tapa liikkua täällä.

Ensimmäisenä päivänä suuntasimmekin Cangguun, joka on nykyään nuorille surffareille "place to be". Siellä oli rauhallisempaa kuin Kutan alueella, ja ruokapaikat olivat erinomaisia. Uimiselle ranta oli kehno, koska aallot olivat ihan järkyttävän kokoisia. Cangussa tulemme vielä ihan varmasti käymään yöelämän ja ruokapaikkojen perässä. Suosittu Shady Jack -ravintola jäi mieleemme ikuisesti (tästä varmasti lisää myöhemmin). 

Toisena "skootteripäivänä" lähdimme aamulla aikaisin kohti Nusa Duaa, joka on tunnettu täydellisen valkoisista hiekkarannoista. Halusimme nähdä Water Blown. Instagramin mystory:ssä näkyikin videota, kuinka kallioiden välistä vesi kohosi voimakkaasti kohti taivasta. Olimme hyvissä ajoin liikenteessä, jolloin olimmekin ainoat katselijat ainakin hetken verran. Tosin myöhemmin aallot saattoivat olla suurempia ja siten Water Blow entistä näyttävämpi. 

Nusa Dualla halusimme nähdä ne OIKEASTI parhaat rannat, hiljaiset rannat. Ajoimme skoottereilla noin 10 km Etelään, Pandawa Beachille. Siellä oli ne täydelliset rannat kallioiden takana. Jos halusi ihan kokonaan oman tilansa piti kahlata jonkin matkaa vielä itse päärannalta.

Täällä on tullut nähtyä niin paljon, että sanat ei riitä. Toivottavasti kuvat puhuvat puolestani. Tänään vielä rentoutumista ja huomenna kohti Uluwatua! Ihanaa viikonloppua ❤

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Niin kaunista <3!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Aivan ihanan näköistä! ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä on aivan ihanaa! Jokainen uusi paikka oli ihan henkeäsalpaavan upea ❤

   Delete
 3. Siis mitä kuvia. Voidaanko vaihtaa paikkoja :D Aivan upean näköistä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Henna! En ois luopunut kyllä päivästäkään tuolla. :-D Nyt Suomessa ja kipeänä...

   Delete
 4. Oi vitsit, Bali näyttää näissä kuvissa just niin ihanalta kuin muistinkin! Kauanko oot vielä reissussa? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bali on upea! Nyt Suomessa! Olin Balilla noin 3 viikkoa. :-)

   Delete
 5. Kannattaa käydä "green bowl beachilla", pandawalta vielä vähän etelämmäks, ehkä 10min skootteril, jos tykkää rauhallisemmasta mestasta. Pitäs löytyä trip advisorista. Nauttikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Green bowl beach löytyi kyllä "must go" -listaltamme. Kuitenkin näimme niin ihania rantoja Uluwatussa ja Nusa Duassa, jotka löysimme ihan sattumalta, että ei nähty tarpeelliseksi metsästää yhtä tiettyä rantaa. :-) Green bowl beach jäi ensi kertaan.

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.