1 UNELMALAUKKU PARIISISTA // SAINT LAURENT - Maijaviola

UNELMALAUKKU PARIISISTA // SAINT LAURENT

Minua alkoi kutkuttamaan ajatus iänikuisesta merkkilaukusta vähän yli vuosi takaperin. Voi kyllä olen antanut mielipiteeni  Michael Ko...Minua alkoi kutkuttamaan ajatus iänikuisesta merkkilaukusta vähän yli vuosi takaperin. Voi kyllä olen antanut mielipiteeni  Michael Korsista ja saanut ensikosketukseni merkkilaukkuun Ted Bakeriltä. Muodin rakastajana halusin jotain enemmän. Laukun, joka kestää aikuisikääni saakka tuoden itselleni itsevarmuutta. Laukun, jonka voin antaa tyttärelleni perintönä kuin uutena. Laukun, jonka voin tulevaisuudessa myydä hankkiakseni uuden. 

Mietin monien merkkien väliltä, mutta mielessäni pyöri oikeastaan Saint Laurent ja Chanel. En ole ikinä ollut "Louis Vuitton tyttö", vaikka pidän joistain heidän laukuistaan. Päädyin parhaaseen mahdolliseen valintaan - kyllä, olen edelleen sitä mieltä. Laukku on hyvin jämäkkää nahkaa (calfskin). Tiedän myös, että laukun ketju tulee kestämään, sillä se painaa järkyttävän paljon ja pientäkään lommoa/naarmua/kulumaa ei ole nähtävissä. 

Tätä laukkua en rohdi käyttää yöelämässä. Menen sitten kaupungille, illalliselle, muutamille drinkeille, kahville tai vaikka urheilua katsomaan se roikkuu olallani. Kovassa käytössä tämä siis on. Olen enemmänkin vanhempana tullut kuluttajana sellaiseksi "less is more" -tyypiksi. Olenkin aikaisemmin puhunut siitä, kuinka minulla voi tulla jopa huono omatunto yhden kymmenen euron paidan ostamisesta, erityisesti jos se on tekokuitua. En ole ikinä ymmärtänyt niitä, jotka menee sekaisin Primarkista. 

Tiedän, että yli tuhat euroa on iso raha. Sinne se meni, YSL:n liikkeeseen Pariisin Avenue Montaignella. Ehdottomasti itse halusin kokemuksen irti laukun ostamisesta, mutta nettikaupoista saa todella turvallisesti unelmalaukkunsa ostettua. Seurailen jatkuvasti Net-A-Porterin ja mytheresa.com:n valikoimaa. Ehdottomasti, jos miettii jonkin iänikuisen laukun ostoa, sitä tulee miettiä jonkin aikaa. Tutustu kaikkiin eri nahkalaatuihin, väreihin ja yksityiskohtiin. Muista, että sen tulisi näyttää myös siltä, että voisit kuvitella sen itselläsi käytössä vielä parinkin kymmenen vuoden päästä. Laadukkaita laukkuja löytyy myös käytettynä ja ne ovat todella hyvässä kunnossa. Itse en ole kuitenkaan huomannut merkittävää hintaeroa käytetyn ja uuden välillä, joten päädyin ostamaan uuden. Suomessa kysyntä koko ajan lisääntyy vastaavanlaisten laukkujen perään, joten eiköhän mekin saada niitä pikkuhiljaa markkinoille lisää. 

Tiedän, että kyseinen laukku näkyy jokaisissa asukuvissa täällä blogin puolella ja instagramissakin se on päässyt esiintymään. Tottakai mä käytän laukkua, josta olen maksanut niin paljon, että pelotti äidille kertoa, jokaisessa mahdollisessa hetkessä. 

You Might Also Like

18 kommenttia

 1. Niin ihana laukku, juuri sellainen joka sopii lähes jokaiseen asuun! <3 Ja varmasti hyvä sijoitus, kun tulee kestämään hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan! Ekaksi laukuksi kannattaakin valita sellainen "tavallinen", joka sopii asuun kuin asuun ja tilanteeseen kuin tilanteeseen! :-)

   Delete
 2. Voi vitsit miten upea laukku<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä! Oon edelleen ihan haltioissani siitä. <3

   Delete
 3. Aivan täydellinen laukku! Niin kaunis, sopii jokaiseen asuun. Kuten Aliisa sanoikin jo, tämä oli varmasti hyvä sijoitus. Tuut varmasti saamaan rahallesi vastinetta!!

  https://nooramaijakatariina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Noora! :-) Aivan varmasti. Tuntuu, että jo nyt laukkua on käytetty ihan koko rahan edestä.

   Delete
 4. Voi jestas miten upea laukku! <3 Kyllä tuota sietääkin käyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jollain tavalla suupielet kääntyy ylöspäin, kun tän laukun laitan viikonloppuna olalle. :-D Kiitos kommentista! <3

   Delete
 5. Tuo on kyllä niin ihana laukku! Tykkään, kun kuvat ovat blogissasi isoja ja sivun ''keskitys'' keskellä, jos ymmärrät mitä tarkoitan :D Tulee heti persoonallisempi ulkoasu.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän, mitä tarkoitat. Joskus mun ja mun kaverin tosi tosi vanhassa blogissa oli se sivupalkki, mutta näin on nykyään parempi. Ihanaa viikkoa sulle Sini! <3

   Delete
 6. Tuo on niin täydellinen laukku<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se on! Kelpaa vielä pitkään! <3

   Delete
 7. Replies
  1. Hah siitä onkin unelmoitu! :-D Kiitos paljon! <3

   Delete
 8. Heippa! Tuli mieleen sellainen kysymys, että asutko yksin Turussa?:) vuokralla varmaankin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps asun yksin! Ja vuokralla! :-) Oispa jo tilanne et voisin ostaa oman asunnon

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.