1 INSPIROIVA INSTAGRAM - Maijaviola

INSPIROIVA INSTAGRAM

Mistä te saatte inspiraationne parhaiten? Mä saan We ❤ It -sovelluksesta, mutta myös instagramista.  Mulle on todella tärkeää, että seuraan...

Mistä te saatte inspiraationne parhaiten? Mä saan We ❤ It -sovelluksesta, mutta myös instagramista.  Mulle on todella tärkeää, että seuraan ihmisiä, jotka antaa mulle hyvää fiilistä kuvillaan. Pidemmittä puheitta mennään mun lemppareihin! Iänikuinen lemppari: @angelicablick on ollut mun "girlcrush" niin kauan kuin muistan. Lueskelen myös hänen blogiaan, mutta siis voi vitsit tässä mimmissä on sitä jotain. Matkustus ja muotipainotteinen instagram on todellakin mun makuun. Angelican rohkea tapa meikata ja laittaa hiuksia on tosi jees! Jotenki näistä kuvista tulee niin hyvälle tuulelle. Angelican ja Andrén yhteiskuvista välittyy rakkaus, mutta ei millään mauttomalla tavalla. 


Suomalainen: @johannapiispa sopisi myös mun kohdalla kategoriaan "tulokas", koska aloin seuraamaan häntä noin muutama kuukausi takaperin. Hän on myöskin varmasti ainut oikeasti mua inspiroiva brunette. Jostain syystä mun lempparit ovat aina blondeja. Ehkä yhdistän oman tyylini parhaiten heihin. Johannan kuvat on ihanan simppeleitä, mutta kauniita. Koko hänen feedi on niin upea. Kuvat sointuu toisiinsa täydellisesti. Huvittaa, että mulla on melkein samanlainen kuva kuin alimman rivin keskimmäinen, omassa instagramissani. No eiköhän aika monella ole myös kuva Helsingin "isosta kirkosta", kuten myös Johannalla. Suomalaisissa instagrameissa on erityisen inspiroivaa se, että sulla on mahdollisuus toteuttaa ja ottaa mallia helpommin. 


Mies: @andreaswijk omaa sellaisen tyylin, joka inspiroi myös mua naisena todella paljon. Mä seuraan ihan yhtälailla miespuolisia instagrammaajia kuin naispuolisiakin. Andreaksen kuvista tulee jotenkin aina vaan sellainen "wow" -fiilis. 


Matkustus: @iamgalla vie matkustelun tittelin. Mulla nousee matkakuume aina hänen kuvistaan. En vaan voi käsittää, kuinka taitavasti kuvat ovat otettu. 


Lemppari: @claartjerose on ollut nyt vähän aikaa instagrammaaja, josta pidän eniten. Koko profiilista ei löydy varmaankaan kuvaa, josta en olisi tykännyt, siitä lähtien, kun aloin häntä seuraamaan. Tuo pieni ja siro nuori nainen inspiroi mua ihan kaikella tavalla. Hän tuli minulla ensimmäisenä mieleen, kun päätin tehdä tällaisen postauksen. 

Muita: Inspiroivia tilejä ovat myös @tashoakley, @jannid ja @mettiforssel. Ne ovatkin varmasti kaikille tuttuja. Kavereistani inspiroivin on @lllatee, joka on ollut mun kaveri kolmosluokalta saakka. 

Nämä ovat mun ehdottomia suosikkeja. Koen instagramin olevan edelleen vain instagram, enkä ota sen enempää "stressiä" siitä: ketä seuraan, mitä lisään, onko hyvä muokkaus jne. Kuitenkin sen vähintään kerran päivässä selaan, joten on tärkeää, että saan sieltä enemmän positiivisia fiiliksiä kuin niitä negatiivisia. Mun instagramia voitte käydä vilkuilemassa, jos siltä tuntuu (@maijaviola)!

Mitä tykkäsitte postauksesta? Onko teillä kenties samoja lemppareita?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Oi vitsi! Tosi kiva postaus! Mäkin seuraan paria noista, mutta parit vinkit sain myös matkaani! Mä saan kans hirmuisesti inspistä tietyistä instagram-tileistä, ihan huippua! @jannid on yksi suurimmista suosikeistani! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Se oli tarkoituskin, että täältä löytyisi teillekin jotain uutta! :-) Jannin blogi ja youtube kanavakin ovat ihan prhaita!

   Delete
 2. Oi miten ihana postaus! Mulla on näistä ollut aiemmin seurannassa vaan iamgalla, eli kiitos tästä, löytyi omallekin seurauslistalle uusia käyttäjiä! Vitsit mikä löytö toi Andreas, ihana tyyli ja kuvat 8) Sun blogi on huippu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanaa! Hyvä, että jotain uuttakin löyty! Kiitos paljon ja ihanaa viikkoa sulle Milla! ❤

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.