1 TAMPERE VIIKONLOPPU - Maijaviola

TAMPERE VIIKONLOPPU

Täällä vietettiin ihana viikonloppu Tampereella, ja nyt lomaillaan sumuisessa säässä. Koska edelleen laturi on kamerasta hukassa, päätin ik...

Täällä vietettiin ihana viikonloppu Tampereella, ja nyt lomaillaan sumuisessa säässä. Koska edelleen laturi on kamerasta hukassa, päätin ikuistaa viikonloppufiiliksiä vähän puhelimen kautta. Ennen olin tosi aktiivinen ottamaan puhelimen kautta kuvia instagramiin tai snapchattiin, mutta nyt se on jostain syystä jäänyt. Tuntuu, että jaan sinne aina arkkitehtuuria, asua, ruokia ja juomia. Nyt kuitenkin, kun räpsin taas kuvia, tuli fiilis, että haluankin jakaa kuvia taas kaikkialle, kunhan muistan niitä vain ottaa! Minua voi seurata instagramissa nimimerkillä @maijaviola ja snäpissä @maijapolvinen.


Saavuin Tampereelle perjantai-iltana, jolloin sain myös tietää, ettei tarvitse Turkuun enää palata, sillä isoimmat kurssit olivat menneet läpi. Perjantaina katsoin Greyn anatomiaa muutaman jakson, kun poikkis oli treeneissä, ja sen jälkeen loikoiltiinkin elokuvan parissa. Lauantaina heräsimme aikaisin, ja lähdettiin kävelylle. Kaikkein parhaat treffit on mun mielestä mennä vaan kävelylle, jutella, katsella ihania paikkoja ja mennä sen jälkeen ihanaan paikkaan drinkeille, kahville tai syömään. Kävelyn jälkeen menimmekin glögille.


Glögit nautimme (maailman ihanimmassa ketjukahvilassa) Fazer Cafessa. Päälläni minulla oli Armor Luxin raitapaita, jonka ostin Black Friday alennuksesta netistä sekä farkkuhame, joka on näkynyt myös täällä blogin puolella. Samalla, kun toinen lähti näyttämään taitojaan säbäotteluun, laitoin viestiä vanhalle vanhalle kaverille Jassille, jonka kanssa sovimme treffit. Kävimme H&M:llä ja sen jälkeen kahvilassa jutustelemassa. Jassi sai mut puhuttua vähän hakemaan Tampereen lääkikseen. Turku on vaan niin ihana, mutta ei tämä Tamperekaan pahalta vaihtoehdolta tunnu. Tänne ajattelin hakea kakkosvaihtoehtona myös arkkitehdiksi, joka on ollut mun lapsuuden haave.

Ossin palattua pelistä oli meillä ihan kiljuva nälkä. Halusimme jotain japanilaista ruokaa ja menimme kulman takana sijaitsevaan Nomuun. Tosin kaikki on Ossille täällä kulman takana. Tämä on niin ihana ullakkoasunto Tampereen keskustassa. Ei tarvitse mennä, kun hissillä alas ja Stockmann on heti nenän edessä. Minulla oli päälläni mun lempparimekko Mangolta. Varmasti tulee näkymään asukuvissa pian. Tietysti pitkä villakangastakki ja paksu villahuivi lämmittämässä. 


Tilasimme alkuun sushia, mutta niihin oli niin kova jono, että saimme sitä ennen pienen pienet burgerit eteemme. Kuvassa burgerit näyttää isommilta, mutta ne olivat oikeasti ihan vaan suupaloja. Paikka oli todella ihana sellaiseen pieneen siemailuun ja maistelemiseen. Hinta-laatusuhde ei ollut kuitenkaan mikään paras ja kovassa nälässä en suosittele kyseistä paikkaa. Ruoka oli kuitenkin todella maistuvaa. Erilaisia susheja ei ollut kovin paljon, mutta muita pieniä purtavia todella paljon. Siellä tuleekin valita noin 2-4 annosta, jotta masu tulee täyteen. Minä kuitenkin tykkään juuri tän tyyppisestä syömisestä, joten sille iso plussa. Samalla, kun mä otin jälkiruokaa tilasi Ossi vielä 10 sushia. :-D

Sunnuntaina mulla oli päällä nahkahame ja valkoinen bell sleeve paita. Ossin asunnon rappukäytävässä on aivan ihanat isot ikkunat. Lähdimme siis taas kävelylle ja suuntana oli taas finlayson. 


Finlayson siksi, että Jassi puhui mulle lauantaina kahvilla kartanon vieressä sijaitsevasta tallipihasta. Paikasta kyllä hehkui joulutunnelma. Lapsiperheille se näytti olevan jo tunnettu, eikä ihmekään. Suklaapuodista olisin vienyt vaikka ja mitä kotiin. Tallipihalta suuntasimme vielä keskustaan. Joulutori toi viimeistään meille joulutunnelman. Tiedätte, millainen nainen voi olla nälkäisenä, joten mun oli pakko saada burgerit. Olikin jo sitten aika mennä kaupan kautta kotiin. Ai minkä aika? No Arsenaalin pelin aika tietysti. 

Tällainen viikonloppu mulla. Tää viiimeistään sai mut joulumielelle. 

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Tää oli kiva postaus ja ihania kuvia <3 Itse en ole käynyt tänä vuonna joulutorilla, katsonut vaan muiden kuvista kuinka kivalta on näyttänyt mutta itse en ole saanut aikaseksi mennä pyörähtämään :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen käymään! Vielä kerkeää! <3

      Delete
  2. Näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta! Tunnelmallista :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sitä edellinen viikonloppu kyllä oli! :-)

      Delete
  3. Todella ihania kuvia ♥ Tuo viimeinen kollaasi viimeistään toi ihanaa joulufiilistä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eihän siihen jouluun ole kuin pieni hetki! Viimeistään viikonloppuna nousee kaikille joulufiilis <3

      Delete
  4. Replies
    1. Kiitos! Vähän erilaista tällä erää. :-)

      Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.