maanantai 15. elokuuta 2016

Sweater WeatherSweater - Cubus
Watch - Daniel Wellington
Bag - Ralph Lauren
Dress - Mango
Sunglasses - Ray Ban

Syksy on taas täällä. Yhtäkkiä, niin kuin aina ennenkin. Kesä AINA jää jotenkin kesken ja todellisuus iskee näin elokuussa. Tarkoituksena oli mennä ottamaan kuvia kesäinen mekko päällä, mutta sen päälle eksyikin lämmin neule. Kuitenkin ne on niin ihanan mukavia ja pelastaa asun kuin asun yhdistettynä tiukkoihin farkkuihin tai hameeseen. Näin syksyllä neuleet ajaa silloin tällöin takin virkaa. 

Enää pari viikkoa töitä edessä, ja sitten paluu Turkuun. Tuntuu ihanalta nähdä opiskelukavereita näin kesän jälkeen ja saada vapaus valita mitä tehdä ja milloin. Tietysti olisin mielummin aloittanut opinnot siellä toisessa tiedekunnassa, mutta enköhän ainakin vuoden sinnittele vielä Luonnontieteellisellä puolella. 

Mites teillä jatkuu ensi lukuvuosi? Töissä, matkustellessa vai koulun penkillä? :)

4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vasta äsken ja ai, että miten ihanan löydön teinkään! Jään ehdottomasti seurailemaan :)
  Mullakin on tavoitteena lääkis (hampaalle tahtoisin). Hain tänä keväänä ensimmäisen kerran tosissani, mutta en päässyt. Ensi vuonna uusi yritys. Asenne ja suunnitelmat vaan kohdilleen, niin sillä pääsee pitkälle! Tsemppiä syksyyn!!! :)
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! <3 Mä aattelinkin nyt julkasta videon lähipäivinä, missä kerron lääkis jutuista! Se on ollut mun elämässä nyt niin keskeistä pari vuotta. Mun pisteillä ois päässyt hampaalle jo sillon, kun pyrin ekaa kertaa, joten ei se mahotonta ole. Sikana tsemppiä luku-urakkaan ja älä ota turhia paineita. Kyllä sä sinne pääset, kunhan vaan tarpeeksi tahdot ja uskot! :-)

   Poista
 2. Ihana tyttö ja ihana blogi <3 Tykkään hurjasti sun isoista kuvista :)

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yritänkin pitää kuvat pääasiassa... <3

   Poista