perjantai 22. heinäkuuta 2016

Fluttery dressDress - Mango
Shoes - ZARA
Bag - Saint Laurent
Watch - Daniel Wellington

Heipsan! Kirjoittelen tässä matkalla mökille. NIIN! Pääsen vihdoin viettämään kesää luonnon helmaan. Aion nauttia täysin rinnoin, kun kerrankin on töistä vapaata. Tosin omalle mökille en pääse tänä kesänä, sillä se on yli 500 km:n päässä. Poikaystävän mökki on tarpeeksi lähellä viikonlopun viettoa varten. Luvassa paljon saunomista, uimista, grillausta ja erilaisia pelejä sekä mikä parasta - myöhäisiä aamuja. Tänään sain itseni ylös jollain ihmeen keinolla 5:30. Maanantaina sama on taas edessä, mutta paras ystävä kotiutuu tänään Pariisista, ja se tuleekin mun vieraaksi Helsinkiin. Me päästään viettää yhteistä aikaa kunnolla vuoden jälkeen. 

Nää kuvat napsastiin toissapäivänä heti työpäivän (iltavuoron) jälkeen. Hieman ryytyneet kasvot, mutta onneksi toi mekko pelastaa kaiken. Löysin sen mangosta hirveessä kiireessä, enkä ollut ihan varma, että pidänkö sen, joten harkitsin palauttamista. Miks ihmeessä? Oon halunnut kyseistä mekkoa valkoisena jo pitkään, mutta toi musta sopii ehkä toisaalta myös talveen. Ajattelin laittaa tämän myös viikon päästä oleviin synttärijuhliin, joihin pääsen onnekseni osallistumaan viikonlopun töistä huolimatta. 

Mitä mieltä ootte tästä asusta? Kyseisen kuvaus hetken jälkeen päätimme lähteä "extempore" treffeille Prestoon, joka sattuukin olemaan mun yks lemppari ravintola. Meidän piti mennä vaan nopeasti haukkaamaan jotain, ja mulle ois ainaki maistunut sushi tai pitsa. Oli ihan kiva viettääkin iltaa hienommissa merkeissä sen enempää sitä suunnittelematta. 

8 kommenttia:

 1. Tyylikäs asukokonaisuus! Tuo mekko liehuu kauniisti tuulessa :)

  There will be sunshine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) munkin mielestä nää kuvat onnistu, kun hiukset ja mekko liehuu niin luonnollisen näköisesti.

   Poista
 2. Wow your photos are so stunning!! And that dress looks amazing on you!
  Xx

  http://themidnightblonde.com/

  VastaaPoista
 3. Maija!! Ihanaa että pidät taas blogia! Oon jo odottanutkin tätä :) Paljon on varmasti tapahtunu näissä kolmessa vuodessa ja tulee vielä tapahtumaankin, itse uskon että elämä menee niinkuin sen kuuluukin mennä... En minäkään päässyt haluamaani opiskelupaikkaan, mutta elämä jatkuu ja silti uudet haasteet odottavat :) Asut ilmeisesti turussa nykyään? t. vanhavanha lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua ihanaa, että siellä joku vanha lukija! Toivottavasti oon vielä viihdyttävää luettavaa, vaikka kirjoitustyyli, kuvat ja ulkonäkö on muuttunut niin rajusti muutaman vuoden aikana. Päätin vaan nyt jatkaa ja ihan vaan siks ku tulee jotenki niin hyvä fiilis aina ku saa kirjotettua ja jaettua kivoja kuvia! Mä asun nyt Turussa ja lääkisvideoo tulossa viikonlopun jälkeen jos rohkenen postaamaan... :-D

   Poista