1 Päivä Tallinnassa - Maijaviola

Päivä Tallinnassa

Top  - ZARA Shoes - Adidas Sunglasses -  Ray Ban Bag - Ralph Lauren Trousers & cloak - MANGO Moikka! ...

Top - ZARA
Shoes - Adidas
Sunglasses - Ray Ban
Bag - Ralph Lauren
Trousers & cloak - MANGO

Moikka! Eilen vietettiin ihana päivä Tallinnassa. Niinkuin suunniteltiin, me nautittiin hyvästä ruuasta ja juomasta, shoppailtiin ja kierreltiin vanhaa kaupunkia. Me lounastettiin paikassa, jota työkaverini suositteli - Clay Hillsissä. Siellä oli todella hyvä hinta-laatusuhde (esim. ankkaa sai 15€:lla). Itse otin kuitenkin Fish & Chips, jossa oli taivaallinen remoulade-kastike. 

Mitä mieltä olette mun reissun asusta. Aamulla mietin laitanko mekon vai housut, ja päädyin housuihin, koska aamulla oli niin viileää. Iltapäivällä terassilla tuli ehkä hieman kaduttua sitä päätöstä. Kyseinen Ralph Laurenin laukku on palvellut minua koulussa. Tonne reissulle se oli kätevä ottaa mukaan, kun sinne mahtui kamera ja viitta. Väkijoukossa se oli tosin vähän kömpelö. Ehkä seuraava laukkuostos kohdistuukin tämän ja pikkulaukun välille. Koko pitäisi olla sellainen, että sinne mahtuu juuri ja juuri kamera, puuteri, huulikiilto, lompakko, aurinkolasit, puhelin ja avaimet. 

Tänään meillä on tarkoitus viettää iltaa ystävien kanssa pitkästä aikaa. Kaikki eivät tänään päässeet paikalle, minkä takia eilen oli vähän huono fiilis. Nyt kuitenkin olen ihan innoissani oottamassa vieraiden saapumista. Musiikki soi jo, mekko on päällä ja pöytä koreana. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.