tiistai 12. heinäkuuta 2016

Red//Black

Leather jacket & trousers - MANGO
Shirt - 2nd hand
Shoes - Adidas, Stan Smith
Sunglasses - Ray Ban 
Bag - Saint Laurent

Kesä on jo vierähtänyt pitkälle ja pakko kyllä myöntää, etten ole päässyt nauttimaan siitä täysin voimin. Tämän hetkiset työkiireet ja yleinen eläminen vie tosi paljon aikaa arjesta. Miten teidän kesä on mennyt? :)

Tää viikko on lähteny tosi kivasti käyntiin ja eilen iltavuoron myötä jäi aikaa aamulla tehdä treeni ja sen jälkeen nappaamassa hyvä lounas salaatti Tapiolassa kauppakeskus Ainoan, Johto Cafessa. Käytiin siinä samalla ottamassa muutamat kuvat päivän asusta ennen töihin lähtöä. Tällä hetkellä istun parvekkeella kirjottelemassa ja sää on mitä mainioin.

Viikonloppu lähenee ja torstaina olisikin tarkoitus lähteä Tallinaan. Sieltä tuomisena todennäköisesti on uusia vaatteita sekä muutama juoma perjantain kesäjuhlia ajatellen. Todennäköisesti mun omaan tapaan liittyen juhliin panostetaan niin tarjoilujen kuin koristelujenkin suhteen. Ainakin suunnittelin, että haluaisin virittää kattoon viirin. Ilmapallot ja serpentiini jää ehkä syntymäpäiviin ja vappuun vai mitä mieltä ootte?

P.s. Mun ihan yksi parhaista ostoista oli YSL:n laukku kesän alussa ja ajattelin tehdä postauksen siitä, jos teitä kiinnostaa. Erityisesti kertoisin siitä, miten sen rahan siihen sainkaan ja kuinka päädyin juuri tuohon laukkuun. 

4 kommenttia:

  1. Moi! Kiva kun kirjotat taas tätä blogia:) Toi laukku on jotain niin täydellistä ja mä oon ite unelmoinu tommosesta jo pitkään, mut en vaa oo raaskinu sijottaa semmosta summaa.. Ehkä joskus tulevaisuudessa sitten :) Toivottavasti sun kesä kääntyy vielä parempaan päin! Tsemppiä töihin ja hauskaa kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että joku muistaakin mut vielä! :-) kerran se vaan kirpaisi, enkä oo katunut sitä päätöstä juurikaan. Kiitos paljon ja ihanaa kesää sullekin! :-)

      Poista