keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Ovet lääkikseen


Mango - Shirt
Zara - Jeans
Adidas - Shoes
Ralph Lauren - Bag
H&M -Rings

On kerennyt tapahtua niin paljon asioita. Tyylini on muuttunut. Minulla on kolma kotia. Luku-urakka lääkikseen on ohi kahdelta vuodelta. Takana on tuhansia tunteja lukemista. Vain ne ketkä ovat sinne hakeneet tietävät, kuinka paljon sitä hommaa oikeasti onkaan. Mulla oli viime keväänä aivan liian suuret paineet sinne pääsemisestä. Tuloksena oli vain kolmekymmentä paikkaa parempi varasija. Nyt on kulunut muutama päivä pääsykokeista. Olen itkenyt ja ollut nukkumatta. En ole ollut yhteydessä juurikaan kavereihini - enkä edes onnitellut sisäänpäässeitä. Mun tilanne on tuntunut niin epäreilulta. Tuntui, että kaikki vastoinkäymiset sen jälkeen liittyivät jotenkin siihen.

No... Tänään en enää itkenyt. Sehän on vaan yksi vuos! Sitä paitsi - todennäköisesti näkisin yhtä paljon vaivaa sisällä lääkiksessä kuin nyt sinne lukiessa. Tarkoituksena olisi vetää tää vuos vähän rennosti, koska musta tuntuu, että osaan jo niin paljon. Mä vain tarvisin sen rennon asenteen, jolla pääsee sisään. Kyllä ne ovet aukeaa mulle vielä joskus.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Maija, kyllä sä sinne pääset!! Pakko kertoa, että mullakin on haaveissa lääkis. Ihania kuvia ja ennenkaikkea ihana tyyli sulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hommaa näköjään vielä riittää kuitenki! Mut motivaatio sen kertoo et pääseekö sisään. Kiitos :)

      Poista