1 Ovet lääkikseen - Maijaviola

Ovet lääkikseen

Mango - Shirt Zara - Jeans Adidas  - Shoes Ralph Lauren  - Bag H&M -Rings On kerennyt tapahtua niin paljon asioita. T...


Mango - Shirt
Zara - Jeans
Adidas - Shoes
Ralph Lauren - Bag
H&M -Rings

On kerennyt tapahtua niin paljon asioita. Tyylini on muuttunut. Minulla on kolma kotia. Luku-urakka lääkikseen on ohi kahdelta vuodelta. Takana on tuhansia tunteja lukemista. Vain ne ketkä ovat sinne hakeneet tietävät, kuinka paljon sitä hommaa oikeasti onkaan. Mulla oli viime keväänä aivan liian suuret paineet sinne pääsemisestä. Tuloksena oli vain kolmekymmentä paikkaa parempi varasija. Nyt on kulunut muutama päivä pääsykokeista. Olen itkenyt ja ollut nukkumatta. En ole ollut yhteydessä juurikaan kavereihini - enkä edes onnitellut sisäänpäässeitä. Mun tilanne on tuntunut niin epäreilulta. Tuntui, että kaikki vastoinkäymiset sen jälkeen liittyivät jotenkin siihen.

No... Tänään en enää itkenyt. Sehän on vaan yksi vuos! Sitä paitsi - todennäköisesti näkisin yhtä paljon vaivaa sisällä lääkiksessä kuin nyt sinne lukiessa. Tarkoituksena olisi vetää tää vuos vähän rennosti, koska musta tuntuu, että osaan jo niin paljon. Mä vain tarvisin sen rennon asenteen, jolla pääsee sisään. Kyllä ne ovet aukeaa mulle vielä joskus.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tsemppiä Maija, kyllä sä sinne pääset!! Pakko kertoa, että mullakin on haaveissa lääkis. Ihania kuvia ja ennenkaikkea ihana tyyli sulla. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hommaa näköjään vielä riittää kuitenki! Mut motivaatio sen kertoo et pääseekö sisään. Kiitos :)

      Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.