1 VIDEO: LÄÄKIKSEEN - Maijaviola

VIDEO: LÄÄKIKSEEN

Moikka, mun videoneitsyys tässä blogissa katosi nyt. Olen pahoillani videon pituudesta, mutta mä nyt olen niin kova höpöttelemään. Katsokaa...

Moikka, mun videoneitsyys tässä blogissa katosi nyt. Olen pahoillani videon pituudesta, mutta mä nyt olen niin kova höpöttelemään. Katsokaa ja kertokaa, mitä piditte! Ihan erilainen video olisi ehkä tulossa viikonlopun häistä, mutta sen kanssa on editoitava vähän vielä pidempään... Kaipaisin myös vinkkejä, miten saa itse haluamaa musiikkia taustalle. Tuleeko tekijänoikeusrikkomukset aina eteen? 


You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Mitä ajattelet ensikertalaisuuskiintiöistä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänä vuonnahan kyseinen kiintiö ei vaikuttanut, koska koe oli niin helppo, että se oli suunnattu juuri lukion päättäville, eikä niinkään hyvin syvällisesti ihmisbiologiaan tutustuneille. Meidän vuosiluokasta pääsi yhteensä vain kolme sisään, ja kaikki eri kaupunkeihin, joten ensi vuonna ainakin meidän kiintiössä hakee entistä enemmän. Luulen, että mahdollisuus päästä ensikertalaiskiintiön kautta helpottuu verrattuna toiseen kiintiöön, joten kiintiössä, jossa minä haen on entistä vaikeampi päästä vuosi vuodelta, kun hakijamäärät kasvavat. Ensi vuodeksi toivon kuitenkin vaikeampaa koetta, jossa pääsen näyttämään osaamiseni, vaikka silloin meidän kiintiössä onkin kovemmat pisteet! Tavoitteena on olla kuitenkin omassa kiintiössä tarpeeksi hyvä sisäänpääsyä varten. Kannatan kuitenkin ehdottomasti opiskelun (erityisesti valmentavan) aloittamista, koska yliopistossa opiskelu onnistuu varmasti paremmin lääkiksessä, kun siitä on kokemuksia aikaisemmilta vuosilta. :-)

   Delete
 2. Mitä mieltä oot kun nyt on keskusteltu jos pääsykokeet poistuisivat osittain/kokonaan? Pääseekö sun mielestä esim lääkikseen "väärin" perustein pelkän pänttäämisen ansiosta? Ootko käynyt valmennuskurssia tai käyttänyt niiden materiaaleja? Miten yhdistit yliopisto-opiskelun ja pääsykoelukemisen? Mikä lääkärin ala sua kiinnostaisi eniten? Mitä oot tykännyt Turusta opiskelu- ja asuinkaupunkina? Ja vielä (jos haluat kertoa) asutko yksityisellä vai opiskelukämpässä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En kannata pääsykokeiden poistumista yhtään! Mielestäni pääsykoe testaa paremmin hakijaa kuin ylioppilaskirjoitukset. Tottakai jotkin psykologiset testit olisivat hyvät myös, mutta ainakin pääsykoe on oltava. En ole käynyt valmennuskurssia ikinä, enkä luultavasti käykään. Opin prhaiten itse laskemalla, lukemalla ja testaamalla itseäni. Käytän vlmennuskurssien materiaaleja, sillä niissä on hyviä soveltaviakin tehtäviä. Viimevuonna sain paljon materiaaleja kavereilta. Aina luentojen jälkeen luin joko tenttiin tai sitten pääsykokeisiin. Keskityin eniten kursseihin, joista ajattelin olevan eniten hyötyä. Matikka jäi viime vuonna taka-alalle keväällä, mutta nyt se on mulla sitten edessä ensi keväänä... :-(

   Minua kiinnostaa eniten kehon viestintä eli hormonaalinen ja hermostollinen toiminta. Lääkärin alana kiinnostaa eniten neurologia ja suurena haaveena neurokirurgia, mutta sinne on vielä pitkä matka.Turku on ihana nimenomaan opiskelukaupunkina! Tuntuu kuin eläisi pelkästään elämää nuorten maailmassa, kun Turussa on opiskelijoita niin paljon. :-D Opiskelujen jälkeen haluan kuitenkin varmaan asua Helsingissä tai Espoossa. Asun opiskelukämpässä, ja se on mielestäni yksinasuvalle paras vaihtoehto.

   Delete
 3. Ei vitsit, olipa hyvä video! Sua oli kiva kuunnella :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Ehkä sitte tälläsiä videoita lisää :-)

   Delete
 4. Kiva video! Onko sulla antaa jotain vinkkiä just nyt Turussa aloittavalle kemian opiskelijalle? Hain kans itse lääkikseen, mutt en päässyt ja tulin tänne nyt (vuodeksi vaan toivottavasti!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Sellainen vinkki, että kannattaa kahmia syksyllä kemian opintoja paljon, jotta keväällä ei olisi pakko tenttiä ihan kaikkea (opintopoisteet kasaan!). Keväällä kannattaa keskittyä pääsykokeisiin. Sikana tsemppiä! :)

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.