1 NAHKATAKKI TULILLE - Maijaviola

NAHKATAKKI TULILLE

Jacket, shirt & trousers - MANGO Sunnies  - Ray Ban Sneakers - Adidas Originals Bag - Ralph Lauren Oon puhun...


Jacket, shirt & trousers - MANGO
Sunnies - Ray Ban
Sneakers - Adidas Originals
Bag - Ralph Lauren

Oon puhunut ennenkin siitä, etten ole mikään suurkuluttaja, vaan ostan hyvin harkitusti vaatteita ja oikeastaan ihan kaikkea. Panostan mieluummin laatuun kuin määrään. Muistatteko esimerkiksi tätä takkia ja paitaa aikaisemmista asukuvista? Ne samat kulkevat päälläni edelleen!

Vetäisin tänään ekaa kertaa päälle nahkatakin. Illalla yhdeksän aikaan kotiin kävellessä valinta kadutti, mutta päivällä ei ollut ollenkaan kylmä -päinvastoin. Täällä Turussa on kevät kyllä jo todella pitkällä. Uskaltauduin jopa paljastamaan nilkat käyttämällä tennareita. Kuitenkin ehkä olisi ihan hyvä heittää vielä neule nahkatakin kaveriksi. Auringon laskiessa on vielä todella kylmä. 

Mites siellä? Oletteko jo kaivaneet kevään vaatteet esille tai jopa käyttöön saakka?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Upea asu! :) Kevätvaatteet olen jo kaivanut esille vaikkakin lämpötilat ei ihan vielä ole niin korkealla, että kevätvaatteilla pärjäisi koko päivän.

  ReplyDelete
 2. Kaivoin ite ennen pääsiäistä kevätvaatteet esille, mutta pääsiäiseks oli pakko hakea talvitakki takaisin käyttöön, kun ilmat kylmeni niin paljon... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on kyllä hassua, kuinka välillä tarvitsee nahkatakkia ja välillä hytisee villakangastakissakin. Olisi kyllä hyvä, että se kevät tulisi sieltä jäädäkseen. :-)

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.