1 BALI VINKIT // RAVINTOLAT JA KAHVILAT PART 2 - Maijaviola

BALI VINKIT // RAVINTOLAT JA KAHVILAT PART 2

Toinen ja viimeinen osa mun Balin vinkeistä -tai no ruoan suhteen. Nauttikaa kuvista, ja tulkaa nälkäisiksi. Jos mun täytyisi mun suosikeis...

Toinen ja viimeinen osa mun Balin vinkeistä -tai no ruoan suhteen. Nauttikaa kuvista, ja tulkaa nälkäisiksi. Jos mun täytyisi mun suosikeista suosikki valita, niin se olisi varmaankin edellisessä postauksessa näkynyt California Cafe & Barber, mutta myös Shady Shack (alla) oli kyllä maineensa arvoinen. Pistäkäähän korvan taakse, jos suunnittelette Balille lähtöä. 


Ubudin Folk pelasti meidät aamupalallaan. Kun lähdimme tutusta ja turvallisesta Legianista Ubudiin, otimme hotelliyön läheltä Monkey Forestia. Hotelliyöhön ei kuulunut tällä kertaa aamupalaa, mutta vastapäätä oleva Folk pelasti meidät avokadoleivillään ja smoothieillaan. Kyseisessä paikassa vierailimme kaksi kertaa, vaikka olimmekin Ubudissa vain yhden yön. 


Sea Circus tarjosi meille jotain aivan erilaista ruokaa -tacoja. Vaikka Bali ei olekaan mikään tacojen saari, niin kyllä salsa ja guacamole maistuivat. Paikka oli muutenkin ihan "viimoisen" päälle. Söpöt värikkäät tuolit, katossa olevat valot ja räväkät seinät paransivat tunnelmaa. Lisäsin kaksikin kuvaa Sea Circuksesta instagramiin ja he repostasivatkin ne. Pakko sano, että tuolta ei rumia kuvia saakaan. :-D


The Shady Shack oli se ehkä ensimäinen paikka, joka meidän oli "pakko" kokeilla. Tuo söpö paikka sattui olemaan aivan täynnä, mutta juuri kun saavuimme joku oli lähdössä ja saimme paikan. Me päätettiin silloin Elinan kanssa "laittaa elämä risaseks" ja tilata kaikkea mahdollista. Ihan huvittaa, kun tarjoilija kyseli jatkuvasti "Anything else?" ja me vastattiin aina jotain, kunnes lopulta oltiin, että "No, thanks!" :-D Me tilasimme isot smoothie bowlit, avokadoleivät, kahvit, tuorepuristetut mehut ja vielä hedelmäkulho. Hintaa tuli noin 24 €:a, johon kuului palvelumaksu. Se vielä jaettuna kahdelle. Kelpaisi kyllä 12€:lla saada Suomessakin tuollainen brunssi. Shady Shack sijaitsi Canggussa, joten se oli nuorison suosima paikka, mutta myös lapsiperheitä oli paikalla. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mahtavia kuvia!
    Bali on kyllä upea paikka <3
    https://faijahommia.fi/

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Se on aivan ihana! :-)

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.