1 TAMPEREEN TORNI // MORO SKY BAR - Maijaviola

TAMPEREEN TORNI // MORO SKY BAR

Mukavaa loppiaista! Kaikki me suomalaiset olemme huomanneet ihanan talvisen sään. Keskiviikkona menin koiran kanssa lenkille...













Mukavaa loppiaista! Kaikki me suomalaiset olemme huomanneet ihanan talvisen sään. Keskiviikkona menin koiran kanssa lenkille, mutta enhän siellä voinut kauaa olla, koska pian en tuntenut sormiani ja varpaitani. Kaikesta huolimatta ulkona on niin kaunista! Voisin vain tuijottaa ulos koko päivän (tai no sen aikaa, kun aurinko paistaa eli jonkun 6 tuntia). Loppiaisaamuna oli tarkoitus mennä katsomaan sotaelokuva "Hacksaw Ridge". Finnkino on laittanut sen pyörimään niin ihaniin aikoihin, että heti herättyään on mentävä suoraan aamupalapoppareille.

Koska me olisimme joutuneet kiirehtimään sinne, päätimme viettää aamun rauhallisemmin ja mennä kahville Tampereen Torniin. Kaikki paikalliset varmasti tietävät paikan. Moro Sky Bar on aivan täynnä viikonloppuiltaisin. Kesällä siellä on todella upeat ulkotilat. Kuitenkin näin kahdenkymmenen asteen pakkaskeleillä sinne ei viitsi mennä kuin vilkaisemaan maisemia. Jotta talvella saisi kaiken irti paikasta, kannattaakin mennä ihan vain kahville aamulla/aamupäivällä, ja nauttia viinit viikonloppuiltoina jossain muualla. Toki arki-iltoina tilaa voi löytyäkin. Odotan niin paljon kesää ja erityisesti kesäiltoja, jotta kyseiseen paikkaan pääsisi myös juomaan drinkkejä ja katselemaan auringonlaskua. Tämä onkin mun ihan lemppari kahvila/baari täällä Tampereella. 

Mulla lähtee käyntiin viimeiset lomapäivät ennen Turkuun paluuta. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä ainakin sinne elokuviin (ehkä nyt tänään illalla) ja ehkä sunnuntaina ravintola Masun brunssille. Elämä tuo tullessaan vaikka ja mitä, sillä Austraalian kanssa näyttää todella huonolta. Lähdön olisi pitänyt tapahtua jo, jotta tentit ei iskisi liian lähelle. Toisaalta ainahan voi mennä uusintoihin. Mun on vaan ihan oikeasti päästävä ulkomaille ja pian. Menen mä sitten parhaan kaverin luokse Austraaliaan, jos se vaan onnistuisi, tai sitten kaverin/poikaystävän/äitin kanssa Balille, Amerikkaan tai Espanjaan, maaliskuuhun mennessä ainakin pitää olla jokin matka varattuna.

Mulla lähti Lahdesta mukaan ne vanhat kemian ja fysiikan kirjat. Pääsykokeisiin valmistautuminen alkaa. Ajatus ahistaa. Ei se lukeminen, mutta kaikki ne ajatukset, mitä päähäni putkahtaa lääkiksen yms kanssa. Ei paineita. :-D JEP!! Kaikkeen tähän pitäisi sovittaa labrat, tentit, koulu, kaverit ja poikaystävän näkeminen. Tottakai mä tarvitsen nyt niitä paineen lievittäjiä eli liikunta, matka, poikaystävä ja kaverit. Mun on pakko päästä reissuun, pakko!

You Might Also Like

20 kommenttia

  1. Lomalle olis kyllä ihana lähteä... 😍 Kiva postaus muuten ja aivan ihanat näkymät!

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tällä hetkellä varmasti lomaa kaipasi yksi jos toinenkin! Tuolla kyllä silmä lepää ja Torni on saanut mut rakastumaan myös Tampereeseen. <3

      Delete
  2. Ihania kuvia! Tsemppiä matkan varailuun ja suunnitteluun, toivottavasti toteutuu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Toivottavasti paikan tunnelma välittyy myös sinne. :-) Sitä toivotaan täälläkin. Pientä rohkeutta se myös vaatii, koska kyseessä olisi vasta neljäs reissu ilman vanhempia ja joka kerta menee kylmät väreet varatessa lentoja jne. :-D

      Delete
  3. Ihania kuvia, ja voi että näyttää herkullisilta noi juomat 😍😍 voii kun pääsiskin jonnekkin reissuun, mieluiten jonnekkin lämpimään 😁☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla oli latte ja poikaystävllä ihan vaan kaakao. Joo reissu tänne heti nyt! :-D

      Delete
  4. Tuolla Tornissa pitää kyllä käydä kun seuraavan kerran käydään Tampereella. Tsemppiä pääsykokeisiin, ei käy kateeksi se stressi mitä siitä varmasti aiheutuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen ehdottomasti! Kiitos paljon! Kaikki mahollinen tsemppi tulee tarpeeseen... :-)

      Delete
  5. Oho ja vau! Miten mä en ole tullut täällä käyneeksi, vaikka Tampereella ravaan kuukausittain. Asia täytynee korjata...

    Huippuja kuvia!

    ReplyDelete
  6. Upea paikka! Täytyy päästä käymään tuolla:)

    ReplyDelete
  7. Eikä miten upeet kuvat oot saanut Moro Sky Bar:ista! :) Toi on kyllä niin upee paikka varsinkin kesällä<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :-) Munkin pitää päästä testaamaan se kesällä myös!

      Delete
  8. Sulla on tosi kiva blogi! Uusi blogi mun lukulistalle!

    ReplyDelete
  9. Ihanan raikkaat kuvat :-) talvi ja kylmä tunnelma välittyy. Toivottavasti matkasuunnitelmat tärppäävät, ja tsemppiä opintoihin! Kesäisin tulee käytyä Tampereella, mutta tuolla en ookkaan vielä vieraillut, kiitos siis vinkistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos! Se oli tosiaan vähän ideana. Toi aurinko vois ainakin tulla takaisin! :-)

      Delete
  10. Tulin kurkkailemaan tänne ja wau, ihania tän postauksen kuvat :) täytyypä tsekkaa toi paikka kun seuraavaks eksyy tampereelle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! ❤️ Tsekkaa ihmeessä!

      Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.