1 PARAS ASU // PARAS HETKI 2016 - Maijaviola

PARAS ASU // PARAS HETKI 2016

Vaikka kuinka olen jo innoissani vuodesta 2017, halusin edellisen postauksen myötä palata mun viime vuoden parhaisiin he...


Vaikka kuinka olen jo innoissani vuodesta 2017, halusin edellisen postauksen myötä palata mun viime vuoden parhaisiin hetkiin. Oli hyviä viikkoja ja reissuja, mutta hetket tarkoittavat mielestäni lyhyempää ajanjaksoa. Silloin syntyy tunne, jolloin on äärimmäisen onnellinen. Mun vuoden 2016 parhaat hetket olivat illallinen Gaijinissa, auringonlaskun katsominen Pariisin riemukaarella, rapujuhlat sekä uuden vuoden aatto. 

Parhaimpia hetkiä ei saa ikuistettua kameralle. Toki mulla on valokuvia puhelimessa mm Gaijinin tarjoiluista, Pariisin auringonlaskusta, rapujuhlien koristeista sekä uv:n raketeista. Kuitenkin se tunne ja hetki kokonaisuutena jää vain meidän mieleemme, eikä se välity samalla tavalla valokuvista.  Mulla on edelleen rapujuhlista jäänyt mieleen se tunne, mikä mulla syntyi, kun ravut oli syöty ja ainoastaan nautimme toistemme seurasta. Kyseisenä iltana oli myös aivan mieletön auringonlasku, jota oli ihanaa katsella. Noihin hetkiin haluaa vaan pysähtyä ja nauttia siitä niin pitkään kuin mahdollista. 

Rapujuhlissa mulla oli päällä mun koko vuoden tyylikkäin asu. Kokonaisuutena se menee mulla edelleenkin. Odotan kyllä kesää, että pääsen pistämään nuo maailman söpöimmät purkkarit jalkaan. Minua kirpaisee nähdä kuvissa tuo maailman ihanin raitatakki, jonka satuin hävittämään syksyllä. Itken edelleen sen perään. Nämä kuvat on mun mielestä aivan ihania! Poikaystävä oli poistamassa näitä koneelta, kunnes huusin "STOP!" ja sanoin, että haluan jakaa vielä jotain näistä. Pääsette rapujuhla -postaukseen tästä. Siellä on lisää kuvia! 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Aivan ihana toi sun asu ja noi kuvat muutenkin! :3

  ReplyDelete
 2. Ihana asu tosiaankin ja tosi kauniit kuvat, ihania!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana toi sun asu!:) Ja rapujuhlat on parhaita, ne ravut on vaan niin hyviä!! - vaikkakin niissä on todella vähän syötävää...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :-) rapujuhlissa onkin tärkeintä koko tunnelma. Haaveilen joskus järjestäväni itse sellaiset!

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.