1 LOAFERIT - Maijaviola

LOAFERIT

Loafers - ZARA Trousers - Mango Shirt & Jacket - Gina Tricot  Sunnies  - Ray Ban Näissä maailman söpöimmissä popoiss...Loafers - ZARA
Trousers - Mango
Shirt & Jacket - Gina Tricot 
Sunnies - Ray Ban

Näissä maailman söpöimmissä popoissa kelpaa astella. Kaikissa kuvissa katseeni on niitä kohti, koska ne on ainoat katseiden vangitsijat tässä asussa. Nämä kiiltävät kengät menevät kohta kaapin perälle. Nilkoistakin jo näkee, että enää ei pärjää tepastella ne jalassa. Menisivätkö ne vielä hetken sukkahousujen ja neulemekon seurana? Ne ovat niin ihanat, että haluaisin käyttää niitä viimeisiinkin syyspäiviin saakka. 

Vaikka kuvista ei tullut ihan sellaisia kuin toivoin, halusin julkaista juuri tämän asun teille. Asu on koko tyylini perusta: mustaa, valkoista ja hyvin ajatonta. En usko, että valkoinen toppi, musta suora bleiseri tai kapeat housut menevät vielä hetkeen pois muodista. Jokaiseen osaan tässä asussa voi yhdistää jotain rohkeampaa, jolloin asusta ei jää tylsää vaikutelmaa. Uskon, että kaikilla teistä löytyy jokin asukokonaisuudessani esiintyvä vaatekappale. Kaikki osat tässä asussa onkin mulle ne vaatekaapin "must have" -jutut.

Ei ole päivää, jolloin laukustani ei löytyisi kyseisiä Ray Baneja tai korvistani pieniä helmikorviksia. Kuten olette huomanneet, ovat nämä yksilöt mukana myös minun jokaisessa asupostauksessani. Aurinkolasien ja korviksien rinnalle laittaisin vielä luottokelloni. Daniel Wellington on palvellut minua aina siitä päivästä, kun sen tilasin. Rinnalle olisi hakusessa tällä hetkellä kultainen kello mustalla kellotaululla. Mielestäni asusteet ovatkin niitä, joihin voi laittaa hieman rahaa, sillä aurinkolaseja käyttää (ainakin tänä kesänä ja syksynä) paljon, korvikset ovat korvissa päivittäin ja kello on ihana arkinen asuste kouluun. Suosittelen ehdottomasti panostamaan yhteen tai kahteen asusteeseen, jota käyttää päivittäin, sillä niitä saa ihastella monta tuntia ja ne tuovat jokaiseen asuun sitä "jotain". Paitoja vaihtelee päivittäin, mutta sama kello ja korvikset menee joka asun kanssa ja missä tahansa tilanteessa. 

Onko teillä jotain luottoasusteita, jotka kulkevat mukananne päivittäin? Onko ne kelloja, koruja, laukkuja vai huiveja?

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Super ihana asu! Ja kaunis sinä<3 Sait musta uuden lukijan:)

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Voi ihan mahtavaa ja tervetuloa ❤️

   Delete
 2. Vau tosi Kiva ja tyylikäs Tämä asu!:) Mulla on muutama koru sellaisia mitkä on aina yllä kun lähtee johonkin!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ihana <3 mäkin sorrun aina käyttämään niitä lempparikoruja, vaikka niitä olisikin useammat. Mitä sitä hyvää vaihtamaan!

   Delete
 3. Mulla yksi luottoasuste on kyllä myös Ray Banit :) Ja vitsit tuo laukku on superkiva! Mulla on tuo sama siinä isoimmassa mahdollisessa koossa, enkä oo oikeestaan nähnyt tuollaista usein, mutta se on niin näppärän näköinen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää laukku on kyllä ihana! Mulla on tää sama malli siinä isoimmassa myös ja voisin ottaa ne kaikki koot tän pienimmän ja isoimman väliltä myös! :-D

   Delete
 4. Loafers are just the best, and I loooove your bag!

  99 OUTFITS | LOOKBOOK | INSTAGRAM

  ReplyDelete
 5. Ihana klassinen asu olematta kuitenkaan millään tapaa tylsä. :) Pakko jäädä seuraamaan siun blogia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Ehkä asun ei tarvitse olla räväkkä, olematta myöskään tylsä. :-) oi ihanaa ❤️

   Delete
 6. Tää asu on kun suoraan mun vaatekaapista eli todellakin mun makuun haha! Niin simppeli, mutta tyylikäs :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää asu on mullakin sellanen "tyylin perusta"! :-)

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.