1 SILMÄMEIKKI, LANCÔME - Maijaviola

SILMÄMEIKKI, LANCÔME

Moikka! Nämä kuvat ovat Lancômen silmämeikki-konsultaatiosta, johon minua pyydettiin viime viikolla. Varasin ajan torstaille ennen töit...


Moikka! Nämä kuvat ovat Lancômen silmämeikki-konsultaatiosta, johon minua pyydettiin viime viikolla. Varasin ajan torstaille ennen töitä Helsingin keskustan Sokokseen. Toivoin, että meikistäni tehtäisiin sellainen, jonka kanssa voin mennä töihin. Lopputulos oli omaan silmään räväkkä, mutta tykkäsin siitä. Sanoin pitäväni punertavista ja hempeistä sävyistä, mutta kosmetologi otti ohjat kuitenkin omiin käsiin. Hyvä niin, sillä nyt opin paljon enemmän meikkaamisesta. Järkytyin paksusta rajauskynästä, mutta häivyttelyn jälkeen olin todella tyytyväinen! En ole koskaan aiemmin ollut toisen meikattavana, ja oli tosi "freesiä" ottaa oppia ammattilaiselta. Nyt on kyllä minunkin aika ottaa ohjat käsiin ja alkaa treenaamaan tummien sävyjen käyttöä silmämeikissä. 

Kahdessa itse otetussa peilikuvassa on ennen ja jälkeen kuvat. Toivottavasti kirkkaus riittää erottamaan eron! Eniten pidin ehdottomasti värillisestä kulmavahasta ja luomiväripaletista. Myöskin silmän peitevoide oli nerokas, kun sillä saatiin tummat silmänaluset peittoon. Edes valokynää ei tarvittu! Muu meikki on ihan made by me. Meikkaus kesti noin 20 minuuttia, joten kerettiin poikaystävän kanssa nauttia kahvit vielä ennen kuin pääsin esittelemään silmiäni työkavereille. Laitan vielä tähän tuotteet, mitä minun silmämeikkiin tuli:

Silmän pohjustus: da base pro 03
Peiteaine: effacernes 03
Luomiväri: 5-paletti ST3 terre D'ivoire
Rajaus: diner blume 01
Kulmaväri: Sourcils gel 04

You Might Also Like

0 kommenttia

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.