1 Fluttery dress - Maijaviola

Fluttery dress

Dress - Mango Shoes - ZARA Bag - Saint Laurent Watch  - Daniel Wellington Heipsan! Kirjoittelen tässä matka...



Dress - Mango
Shoes - ZARA
Bag - Saint Laurent
Watch - Daniel Wellington

Heipsan! Kirjoittelen tässä matkalla mökille. NIIN! Pääsen vihdoin viettämään kesää luonnon helmaan. Aion nauttia täysin rinnoin, kun kerrankin on töistä vapaata. Tosin omalle mökille en pääse tänä kesänä, sillä se on yli 500 km:n päässä. Poikaystävän mökki on tarpeeksi lähellä viikonlopun viettoa varten. Luvassa paljon saunomista, uimista, grillausta ja erilaisia pelejä sekä mikä parasta - myöhäisiä aamuja. Tänään sain itseni ylös jollain ihmeen keinolla 5:30. Maanantaina sama on taas edessä, mutta paras ystävä kotiutuu tänään Pariisista, ja se tuleekin mun vieraaksi Helsinkiin. Me päästään viettää yhteistä aikaa kunnolla vuoden jälkeen. 

Nää kuvat napsastiin toissapäivänä heti työpäivän (iltavuoron) jälkeen. Hieman ryytyneet kasvot, mutta onneksi toi mekko pelastaa kaiken. Löysin sen mangosta hirveessä kiireessä, enkä ollut ihan varma, että pidänkö sen, joten harkitsin palauttamista. Miks ihmeessä? Oon halunnut kyseistä mekkoa valkoisena jo pitkään, mutta toi musta sopii ehkä toisaalta myös talveen. Ajattelin laittaa tämän myös viikon päästä oleviin synttärijuhliin, joihin pääsen onnekseni osallistumaan viikonlopun töistä huolimatta. 

Mitä mieltä ootte tästä asusta? Kyseisen kuvaus hetken jälkeen päätimme lähteä "extempore" treffeille Prestoon, joka sattuukin olemaan mun yks lemppari ravintola. Meidän piti mennä vaan nopeasti haukkaamaan jotain, ja mulle ois ainaki maistunut sushi tai pitsa. Oli ihan kiva viettääkin iltaa hienommissa merkeissä sen enempää sitä suunnittelematta. 

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Tyylikäs asukokonaisuus! Tuo mekko liehuu kauniisti tuulessa :)

    There will be sunshine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :-) munkin mielestä nää kuvat onnistu, kun hiukset ja mekko liehuu niin luonnollisen näköisesti.

      Delete
  2. Wow your photos are so stunning!! And that dress looks amazing on you!
    Xx

    http://themidnightblonde.com/

    ReplyDelete
  3. Maija!! Ihanaa että pidät taas blogia! Oon jo odottanutkin tätä :) Paljon on varmasti tapahtunu näissä kolmessa vuodessa ja tulee vielä tapahtumaankin, itse uskon että elämä menee niinkuin sen kuuluukin mennä... En minäkään päässyt haluamaani opiskelupaikkaan, mutta elämä jatkuu ja silti uudet haasteet odottavat :) Asut ilmeisesti turussa nykyään? t. vanhavanha lukija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua ihanaa, että siellä joku vanha lukija! Toivottavasti oon vielä viihdyttävää luettavaa, vaikka kirjoitustyyli, kuvat ja ulkonäkö on muuttunut niin rajusti muutaman vuoden aikana. Päätin vaan nyt jatkaa ja ihan vaan siks ku tulee jotenki niin hyvä fiilis aina ku saa kirjotettua ja jaettua kivoja kuvia! Mä asun nyt Turussa ja lääkisvideoo tulossa viikonlopun jälkeen jos rohkenen postaamaan... :-D

      Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.