1 Sweater Weather - Maijaviola

Sweater Weather

Sweater - Cubus Watch - Daniel Wellington Bag - Ralph Lauren Dress - Mango Sunglasses - Ray Ban Syksy on taas tääl...Sweater - Cubus
Watch - Daniel Wellington
Bag - Ralph Lauren
Dress - Mango
Sunglasses - Ray Ban

Syksy on taas täällä. Yhtäkkiä, niin kuin aina ennenkin. Kesä AINA jää jotenkin kesken ja todellisuus iskee näin elokuussa. Tarkoituksena oli mennä ottamaan kuvia kesäinen mekko päällä, mutta sen päälle eksyikin lämmin neule. Kuitenkin ne on niin ihanan mukavia ja pelastaa asun kuin asun yhdistettynä tiukkoihin farkkuihin tai hameeseen. Näin syksyllä neuleet ajaa silloin tällöin takin virkaa. 

Enää pari viikkoa töitä edessä, ja sitten paluu Turkuun. Tuntuu ihanalta nähdä opiskelukavereita näin kesän jälkeen ja saada vapaus valita mitä tehdä ja milloin. Tietysti olisin mielummin aloittanut opinnot siellä toisessa tiedekunnassa, mutta enköhän ainakin vuoden sinnittele vielä Luonnontieteellisellä puolella. 

Mites teillä jatkuu ensi lukuvuosi? Töissä, matkustellessa vai koulun penkillä? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Löysin blogisi vasta äsken ja ai, että miten ihanan löydön teinkään! Jään ehdottomasti seurailemaan :)
  Mullakin on tavoitteena lääkis (hampaalle tahtoisin). Hain tänä keväänä ensimmäisen kerran tosissani, mutta en päässyt. Ensi vuonna uusi yritys. Asenne ja suunnitelmat vaan kohdilleen, niin sillä pääsee pitkälle! Tsemppiä syksyyn!!! :)
  Johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihana kuulla! <3 Mä aattelinkin nyt julkasta videon lähipäivinä, missä kerron lääkis jutuista! Se on ollut mun elämässä nyt niin keskeistä pari vuotta. Mun pisteillä ois päässyt hampaalle jo sillon, kun pyrin ekaa kertaa, joten ei se mahotonta ole. Sikana tsemppiä luku-urakkaan ja älä ota turhia paineita. Kyllä sä sinne pääset, kunhan vaan tarpeeksi tahdot ja uskot! :-)

   Delete
 2. Ihana tyttö ja ihana blogi <3 Tykkään hurjasti sun isoista kuvista :)

  http://lauraheinikki.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Yritänkin pitää kuvat pääasiassa... <3

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.