1 ÄIDIN VAATTEISSA - Maijaviola

ÄIDIN VAATTEISSA

Knit, coat and shoes - Zara Sunnies - Ray Ban Skirt - Vila // Stockmann Beanie - Lindex Heippa ja ihanaa v...


Knit, coat and shoes - Zara
Sunnies - Ray Ban
Skirt - Vila // Stockmann
Beanie - Lindex

Heippa ja ihanaa viikonloppua! <3 Mun viikonloppu lähti käyntiin eilen tentillä, josta menin jumppaan ja sieltä hirveellä kiireellä kotiin suihkuun. Mulla oli tunti aikaa käydä suihkussa, kuivata hiukset, meikata, syödä ja kihartaa hiukset. Treenin jälkeen on muutenkin sellainen lagiva fiilis aina hetken, mutta nyt oli toimittava. I made it!!! :-D Lähdettiin tyttöjen kanssa drinkeille. Tarkoituksena oli mennä mun ihan ykkösmestaan Di Treviin, mutta se oli jälleen kerran täynnä (pienistä tiloista miinusta), joten päädyimme Tårgetiin. En ollut aikaisemmin käynyt kuin Tårgetin terassilla viime vappupäivänä, joten oli ihanaa päästä katsomaan myös sisätilat. Ehdottomasti voin suositella kyseistä paikkaa, vaikkei se Di Treviä voitakaan. Meitä piristi myös hyvännäköinen ja mukava baarimikko. Aivan ihana ilta kokonaisuudessaan. 

Tänään mulla oli tarkoitus lukea pikkuisen koulujuttuja, mutta kovan stressin takia (PÄÄSYKOKEET) päätin jättää sen kokonaan pois. Mulla on koko ajan takaraivossa pieni ahistus koko mun tulevaisuudesta ja siitä minne (kaupunki, ala nro 2) haen nyt tänä keväänä. Tänään yritän kuitenkin unohtaa noi ajatukset: juon kahvin, kirjoitan blogiin, teen pastaa kotona, laittaudun, menen keskustaan kiertelemään kauppoja (just by myself) ja sitten "balikamun" luokse tekemään susheja sekä suunnittelemaan reissua. Mulle tekee ihan hyvää joskus olla viikonloppu ihan itsekseni täällä Turussa. Kaikki matkustaminen rasittaa tosi paljon, vaikka nautinkin eniten viikonlopuista Ossin kanssa. 

Kuvat ovat mun viime viikonlopun asusta, kun olin Lahdessa. Lainasin äitini neuletta ja pipoa. Molemmat ovat niin törkeen ihania! Helmikorvikset ja toi neule yhdessä on niin klassisen näköinen yhdistelmä. Kerroinkin aikaisemmin etten ole oikein pipojen käyttäjä. En ole vain yksinkertaisesti löytänyt sitä oikeaa. Minulla on semmoinen musta pörröpipo, jota käytän pakkaspäivinä, mutta sekin antaa sellaisen "englannin vartija" -vaikutelman. Otan ton äidin pipon vastaan ilomielin, jos se jää hänellä joskus käyttämättömäksi. 

Mitä mieltä te olette tästä asusta?

You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Tosi kaunis asu! Tykkään paljon tosta punaisesta takista ! :)

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Toi takki on saanut kyllä tosi paljon kehuja! :-)

      Delete
  2. Sairaan kiva asu! Vitsit, mä kattelin tota takkia Zarassa ja oisin halunnut ostaa sen, mut se oli mulle olkapäistä ihan sairaan iso.... :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Noora! ❤ Sä ootkin varmaan sirompi kuin minä! Mä jouduin ottamaan normaalia takkikokoani yhden isomman, koska se kirrasi käden ympäriltä. Mietin kans just että onko toi yksi isompi sitten hartioista liian maskuliininen, mutta ei selvästi ole ollut! Lähes päivittäisessä käytössä se on edelleen! :-)

      Delete
  3. Piti sun kommentin myötä tulla kurkkaan sun blogia ja vitsit, kun on upee! :) Täytyy jäädä seuraajaksi :).

    ReplyDelete
  4. Oi miten nätti asukokonaisuus! Toi takki sopii sulle tosi hyvin :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.