1 HARMAA ASU - Maijaviola

HARMAA ASU

Everything  - ZARA Mun asut on näyttänyt lähipäivinä vain tältä. Nää harmaat ilmat laittaa mut pukeutumaan niihin semi rentoih...


Everything - ZARA

Mun asut on näyttänyt lähipäivinä vain tältä. Nää harmaat ilmat laittaa mut pukeutumaan niihin semi rentoihin asuihin. Tosin noi saappaat ovat vaihtuneet nilkkureihin. Jep, mekko on mulle rento asu. Niin mukava, ei ole kiristävää vyötä. Parin vuoden takainen takki on ollut kovassa käytössä. Ei ole niin väliä, vaikka se menisi nuhjuiseksi sateella. Villakangastakki olisi näillä keleillä sopivan lämmin, mutta kuitenkin villa ei tykkää sateesta juurikaan. On turha laittaa hyvää meikkiä tai kihartaa hiuksia, kun niitä ei ole enää ulos astuessa. 

Jotain positiivista: mun koko viikon kestänyt silmätulehdus on selätetty ja laboratoriokurssi on yhtä työtä ja selkkaria vaille valmis. Tänään rentoutumista tulevaa kouluviikkoa varten. Eilen oli paljon tekemistä, sillä kävimme poikaystävän kanssa joululahjaostoksilla, syömässä ulkona, elokuvissa ja kahvilla. Nyt voi luvan kanssa vaan oleskella. Ihanaa sunnuntaita sinne! <3

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. tää asu on musta oikein kiva!:) ja kivat nää kuvat, kun on vähäerilainen tausta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi paikka toimi kyllä oikein hyvin! Tosin rappusissa valoa olisi voinut kyseisenä harmaana päivänä olla enemmän... Mukava kuulla, että tykkäät! :-)

   Delete
 2. Tosi kiva asu, ja oot kyllä tyrmäävän kaunis! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi tää kommentti piristi älyttömästi! Kiitos <3

   Delete
 3. Tuo edestä sidottava paita piristää asua hurjasti, tykkään :) Erittäin toimiva ja elegantti asukokonaisuus muutenkin! Mäkin olen verhoutunut aikalailla mukavaan ja helppoon, toisaalta sitähän tää sää just teettääkin... Ja hei, villakangastakkikin saa hiukka enemmän elinaikaa kun sen suojaa vettähylkivällä spraylla, suosittelen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps se on tosi kiva ja toimii sekä hameen että housujen kanssa! :-) Mukava ja helppo on paras! Mukaviin materiaaleihin kannattaa panostaa! Kiitos tosta spray-vinkistä. Täytyy tutkia asiaa! :-)

   Delete
 4. You look so amazing, so chic! I'm in love with all your outfit*
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.