sunnuntai 27. marraskuuta 2016

HARMAA ASU


Everything - ZARA

Mun asut on näyttänyt lähipäivinä vain tältä. Nää harmaat ilmat laittaa mut pukeutumaan niihin semi rentoihin asuihin. Tosin noi saappaat ovat vaihtuneet nilkkureihin. Jep, mekko on mulle rento asu. Niin mukava, ei ole kiristävää vyötä. Parin vuoden takainen takki on ollut kovassa käytössä. Ei ole niin väliä, vaikka se menisi nuhjuiseksi sateella. Villakangastakki olisi näillä keleillä sopivan lämmin, mutta kuitenkin villa ei tykkää sateesta juurikaan. On turha laittaa hyvää meikkiä tai kihartaa hiuksia, kun niitä ei ole enää ulos astuessa. 

Jotain positiivista: mun koko viikon kestänyt silmätulehdus on selätetty ja laboratoriokurssi on yhtä työtä ja selkkaria vaille valmis. Tänään rentoutumista tulevaa kouluviikkoa varten. Eilen oli paljon tekemistä, sillä kävimme poikaystävän kanssa joululahjaostoksilla, syömässä ulkona, elokuvissa ja kahvilla. Nyt voi luvan kanssa vaan oleskella. Ihanaa sunnuntaita sinne! <3

11 kommenttia:

 1. tää asu on musta oikein kiva!:) ja kivat nää kuvat, kun on vähäerilainen tausta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paikka toimi kyllä oikein hyvin! Tosin rappusissa valoa olisi voinut kyseisenä harmaana päivänä olla enemmän... Mukava kuulla, että tykkäät! :-)

   Poista
 2. Tosi kiva asu, ja oot kyllä tyrmäävän kaunis! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tää kommentti piristi älyttömästi! Kiitos <3

   Poista
 3. Tuo edestä sidottava paita piristää asua hurjasti, tykkään :) Erittäin toimiva ja elegantti asukokonaisuus muutenkin! Mäkin olen verhoutunut aikalailla mukavaan ja helppoon, toisaalta sitähän tää sää just teettääkin... Ja hei, villakangastakkikin saa hiukka enemmän elinaikaa kun sen suojaa vettähylkivällä spraylla, suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps se on tosi kiva ja toimii sekä hameen että housujen kanssa! :-) Mukava ja helppo on paras! Mukaviin materiaaleihin kannattaa panostaa! Kiitos tosta spray-vinkistä. Täytyy tutkia asiaa! :-)

   Poista
 4. You look so amazing, so chic! I'm in love with all your outfit*
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista