1 RAITAPAITA - Maijaviola

RAITAPAITA

Shirt & Trousers  - MANGO Trench coat - ZARA Sunnies - Ray Ban Shoes - Adidas Originals Watch - Daniel Wellington ...


Shirt & Trousers - MANGO
Trench coat - ZARA
Sunnies - Ray Ban
Shoes - Adidas Originals
Watch - Daniel Wellington

Kyseinen raitapaita on ollut mulla lukion toiselta luokalta saakka. Niin klassinen, mutta pystyraidat tekee siitä vähän erikoisemman. Vielä tänäkin päivänä multa kysytään, että mistä oon sen ostanut, kun se on niin ihana. Harmiksenne voin todeta, että niitä ei saa enää Mangosta. Yksi kaveri totesi mulle joskus, että näytän lätkätuomarilta. Kieltämättä vähän, joten kyseinen toteamus jäi mieleen. :-D Mun mielestä asuun sopii tummansininen pitkä takki tai sitten trenssi. Olisin laittanut ehkä purkkarit kylkeen, mutta koska ilmat ovat jo viileät niin tennarit menee oikein hyvin.

Onko teillä ollut kaamosväsymystä/-masennusta liikkeellä? Mulla on ollut hirveää stressiä ja "kaikki menee huonosti" -fiiliksiä. Takki katoaa, muki menee rikki, kahvia läikkyy ja opinnot eivät onnistu. Kaikki samaan aikaan. Tiedän kuitenkin, että jossain näkyy valoa, mutta ei kyllä Suomessa ennen huhtikuuta. Yritän koko ajan tehdä kaikkea, mikä toisi hyviä viboja: käydä ulkona syömässä, lenkkeillä, jutella kavereille, käydä elokuvissa ja pitää pitkiä viikonloppuja. Mikään ei tunnu auttavan.

Onko teillä ollut nyt sellaisia fiiliksiä, että mikään ei onnistu? Vaikuttaako teihin tää valosan ajan lyhentyminen? Miten piristätte itseänne näinä aikoina? :-) 

You Might Also Like

22 kommenttia

  1. Sairaan magee toi paita! Tykkään tosi paljon Mangon vaatteista muutenkin :)

    pinnjapauliina.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo mangosta on tullutkin mun ehkä lempparikauppa koko Suomessa. Niin paljon ihania vaatteita! <3

      Delete
  2. Tuo paita sopii siulle hyvin! Ja hei tsemppiä noiden siun fiilisten ja stressin kanssa, välillä tulee tuollaisia kausia! Anna itselles aikaa, ja jatka niiden kivojen juttujen tekemistä, kyllä ne alkaa taas pikkuhiljaa piristää <3

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Oot kyllä ihan oikeessa! Ei pidä hukkua niihin negatiivisiin asioihin. <3

      Delete
  3. Oi miten kiva asu. Tykkään niin paljon tällaisesta tavallisesta, mutta silti klassisesta tyylistä! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Itsekin laittaisin tyylini klassiseen kategoriaan. :-)

      Delete
  4. Tosi kiva asu ja muutenkin ihanat kuvat! :) Mun mielestä syksy on mukava vuodenaika, mutta talvi on mun makuun hieman liian pimeä ja kylmä. :D Munkin mielestä on ehdottomasti hyvä tehdä juttuja, joista nauttii ja piristyy, mikäli stressi alkaa painaa päälle. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeps onhan se toisaalta, mutta ehkä just se pimeys on pahin. Musta tuntuu, että talvella (tammi-helmikuussa) lumi tekee niin paljon fiilikselle! Nytkin tulin lenkiltä puoli kahdeksalta ja on jo ihan pilkko pimeää... Plääähh. Kiitos paljon ja ihanaa syksyä sulle! <3

      Delete
  5. Onpa ihana asu, klassisen kaunis muttei piiruakaan tylsä. :) Miulla ei oo antaa kuin yksi vinkki tuohon kaamosmasennukseen - ulkomaille! Ihan vaikka viikonloppukin hieman etelämpänä tekee ihmeitä, vaikka päivät ne täälläkin lyhenevät lyhenemistään. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon <3 tää onkin mun sellanen "luottoasu", joka toimii aina! Jeps ulkomaita oonkin miettinyt! Ihan vaan tukholman risteily toimisi, kun ei hetkeen tarvitsisi miettiä koulua. Pidemmälle haluaisin enemmän aikaa, ja jos koulusta on pois niin entistä enemmän töitä odottaa mua myöhemmin... Kaikki rahat säästyy kuitenkin tammikuun australian matkaan! :-)

      Delete
  6. Wow ihan mahtavia kuvia! Kuin suoraan jostain lehdestä, ihan totta 8) ♥

    ReplyDelete
  7. Aivan ihana asu ja vitsi miten upeita kuvia! Oli pakko kattoa parikin kertaa lävitse :)

    Täällä ilmoittautuu toinen, jota meinaa ainakin tänään väsyttää ja uuvuttaa ja olla kaikki huonosti.. juuri samaa näpyttelin omaankin blogiini! Mutta eiköhän se tästä, täytyy koittaa keskittyä positiivisiin juttuihin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos ❤️ Kyllä me tästä syksystä selvitään! Tunnen itseni nyt ehkä normaalimmaksi, kun jollain muullakin on samoja ongelmia. :-D

      Delete
  8. Ihana laukku! 😍 Toi raitapaita näyttää sairaan kovalta sun päällä! ♥


    www.tiiaemilia.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Wow miten makeet kuvat ja super kiva asukokonaisuus! :)♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi iso kiitos sulle! Kieltämättä näistä tuli just sellasia, kuin toivoinkin. <3

      Delete
  10. aa tuo laukku ihana!! Mä en hirveesti laukuista haaveile mutta tuo on kyllä upea!:) Sulla on muutenkin tosikiva blogi, piti selata kerralla heti monia postauksia! Jään ehdottomaksi lukijaksi<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja tervetuloa! <3 Toi laukku on kyllä sellanen, että menee kenelle vaan, koska se sopii niin monenlaiseen tyyliin!

      Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.