1 YLIPOLVENSAAPPAAT - Maijaviola

YLIPOLVENSAAPPAAT

Näistä kyseisistä kengistä olen jopa nähnyt jo unia. Kaduin niin paljon, että jätin ne yksi kamala päivä zaraan. Ne niin kuuluisivat minun ...

Näistä kyseisistä kengistä olen jopa nähnyt jo unia. Kaduin niin paljon, että jätin ne yksi kamala päivä zaraan. Ne niin kuuluisivat minun vaatekaappiin... Olen varma, että aion hankkia mahdollisimman ylösylettyvät, sukkamaiset, mustat ja mokkanahkaiset ihanuudet, mutta kysymys kuuluu: Millainen korko olisi käytännöllisin, mutta samalla kaunein?


Untitled #8

Kouluun

Kyseisen asun pukisin päälle kouluun, kaupungille tai kahville. Selailin net a porteria, ja törmäsin maailman upeimpaan Guccin veskaan. Koko on aivan ihanteellinen kouluun ja muutenkin laukku ei huuda "katsokaa mulla on GUCCI". Guccin vakkarikuosi ei ole minuun iskenyt, mutta tuossa sävyssä se on ihan täydellinen. Mutta siis pääasia ei ollut kyseinen laukku, vaan ne ylipolvensaappaat. Mielestäni näissä Dolce & Gabbanan yksilöissä on juuri sopivasti korkoa kouluun - yhtään korkeammilla en näkisi itseäni koulussa. Nuo mokkaiset ihanuudet yhdistäisin harmaaseen pooloneulemekkoon ja siihen zaran ihanaan uuteen punaiseen villakangastakkiin (en löytänyt kuvaa juuri siitä, mutta saman tyylisestä kylläkin). Tottakai kultaiset korut kultamustan laukun rinnalle.


 

 

Untitled #9

Illalliselle

Niin kauniit, mutta niin epämukavat. Nämä eivät sovi, kuin taksiin-ravintolaan-taksiin-kotiin -akselille. Oscar Tiyen kengät ovat suoraan kuin Kylie Jennerin jalasta. Yhdistäisin ne pikkumustaan, sillä pitkä varsi kengissä antaa luvan lyhyempään mekkoon. Tasapainottamaan valitsin vaalean beigen takin. Tekoturkis olisi ihana, jos menee hienompaan paikkaan, mutta pitkä Max Maran villakangastakki toimisi myös. Kruunaamaan kultaiset roikkuvat helmikorvikset ja Saint Laurentin pikkulaukku.
Kun katselin asuja bootsien kanssa, tuli pieni ongelma... Tarvitsen sopivia takkeja ja mekkoja niiden kanssa! Olisi niin täydellistä, jos saisin tekoturkiksen lainaan vuodeksi Reetalta (paras ystävä), kun hän lähtee lämpimään vuodeksi. TULEE NIIN IKÄVÄ! <3 Sitten enää tarvitsisi neulemekon, kun muita mekkoja löytyykin jo. En tosin pahastuisi, jos löytäisin vielä täydellisen villakangasta...

You Might Also Like

1 kommenttia

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.