1 VALKOINEN KUKKAMEKKO - Maijaviola

VALKOINEN KUKKAMEKKO

Valkoinen kukkamekko - Molly Bracken ( Zalando ) Trench coat -  Gina Tricot Shoes - Adidas Aivan ihanaa viikonloppua k...
Valkoinen kukkamekko - Molly Bracken (Zalando)
Trench coat -  Gina Tricot
Shoes - Adidas

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille!<3 Vihdoin ja viimein näette asun, joka oli päälläni Tallinnassa. Yllä esiintyvä mekko on noussut suosikiksi ja samalla ohittanut mun monta muuta ihanaa mekkoa.  Lisäsin Instagramiin (@maijaviola) kuvan, jonka kuvatekstissä lukikin "fave dress" - sitä se todella on. Harmittaa vain, että epäilen sen käyttöä arkisin, sillä onhan se hieman juhlava. Todella tyttömäinen kukkien täyttämä rinnus ja valkoinen väri tekevät siitä jotenkin todella fiinin. Onneksi olenkin aina hän, joka mieluummin ylipukeutuu kuin alipukeutuu. Musta trenssi solmittuna vyötärölle ja ray banit tuovat lookiin onneksi hieman rentoutta. 

Mulla on aina silmissä semmoinen visio kaikista vaatteista, joita haluan. On aina niin mahdottomuus löytää vaatekaupoista sellaisia vaatteita. Yllä näkyvä mekko oli ollut mielessäni jo pitkään, ehkä 3 vuotta, mutta mistään en ole sellaista löytänyt. Nyt, kun se vihdoin tuli vastaan, en epäillyt hetkeäkään sen klikkaamista kotiin, vaikka hinta olikin melko suolainen. Usein olenkin löytänyt ne vaatteet, jotka olen päähäni suunnitellut, mutta aina vasta monien kuukauksien päästä. Ehkä mun täytyy ruveta itse toteuttamaan näitä mun visioita, hahah! :-D

Mitä tykkäätte tästä lookista? Toimiiko tällainen asu myös arjessa?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Oi että, tuollaisen mekon ku omistaisin *_*. Näyttää upeelta sun päällä!

  tiiaemilia.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Wau ihana mekko! Mun mielestä ei ole liian juhlava, joten menee hyvin arjessa :)! Varsinkin jos heittää jalkaan jotkut rennot kengät, kuten tennarit.

  Itselläni valkoinen kesämekko hakusissa, mutta juuri sitä tiettyä ei ole vielä tullut vastaan..ehkä piakkoin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ihanaa kuulla ja oon kyllä samaa mieltä! Tennarit tuo aina kaikkialle hieman rentoutta. 😊 Toivottavasti sinäkin löydät omasi! ;-)

   Delete
 3. Aivan ihanan raikas mekko, ihana! xx

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana mekko ja niin raikkaat kuvat!♡ Kiva kesäfiilis☆

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi mekko on kyllä munkin mieleen. Kiitos! ❤

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.