1 SYNTYMÄPÄIVÄJUHLANI - Maijaviola

SYNTYMÄPÄIVÄJUHLANI

Mulla on ollut aivan ihana synttäriviikko. Virallinen päivä oli maanantaina 3.4. Pidin viime vuonna ensimmäistä kertaa hienommat...

Mulla on ollut aivan ihana synttäriviikko. Virallinen päivä oli maanantaina 3.4. Pidin viime vuonna ensimmäistä kertaa hienommat syntymäpäiväjuhlat, joihin kutsuin vain parhaimpia ystäviäni vuosien takaa. Tänä vuonna kysyin kavereiltani, että olisivatko he kiinnostuneet juhlimaan myös tänä vuonna synttäreitäni ja kaikki vastasivat myöntävästi. Viime vuonna jännitin järjestämistä todella paljon ja sitä, että viihtyväthän kaikki varmasti. Tänä vuonna osasin jo ottaa rennomman asenteen ja oli taas aivan ihanaa. Täällä kirjoittelee onnellinen 21-vuotias nainen.

Eilen aloitin päiväni kahvilla ja leivällä. Siivosin ja kävin Stockmannin herkusta hakemassa iltaa varten tarvittavat ruoka-ainekset tarjoilua varten. Tein tonnikalatahnaa ruissipsien seuraksi ja lisäksi tarjoilin macaronseja ja Fazerin sinistä. Tarjoilut toimivat, vaikka itse sanonkin. Kävimme kuitenkin myös syömässä Marusekissa. Kokonaisuudessaan ilta oli onnistunut, ja ihan varmasti tulen pitämän juhlia jatkossakin. Mun tuli myös jakaa tänne shamppanja, jota join myös vuosi sitten synttäreilläni. Tämä Möetin Ice Imperial on vaan ihan törkeen hyvää, enkä tiedä mitään parempaa. Sitä saa nykyään yhä useammasta Suomen Alkosta, mihin olen todella tyytyväinen. Ennen metsästin sitä vain ulkomailta. Nautin sen yleensä jääpalojen ja mansikoiden kanssa. Mansikat voi kyllä myös vaihtaa mintunlehtiin tai mustikoihin.

Oletteko te kovia pitämään juhlia ystäville? Aiheuttaako juhlien järjestäminen stressiä?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Ihanalta kuulosti sun tarjoilut! Mä itse olen todella kova bile-emäntä, ollut jo ihan tuolta yläasteen alkupuoliskolta asti. Rakastan juhlien järjestämistä sekä emännöimistä. Viimeisimmiksi pirskeiksi osui mun itse emännöimät 18v synttärit. Oli kyllä mahtava ilta! Mä itse otan suhteellisen paljon stressiä juhlien järjestämisestä, mutta vielä enemmän sterssaan itse tilaisuudessa. Mulle on silti tärkeintä että vieraat viihtyy, jättäydyn itse mielummin toissijaiseksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne onnistui kyllä todella hyvin ja luulen, että kaikki mun ystävät tykkäsivät olla. Mulla ihan sama juttu: Huolehdin, että kaikki viihtyy ja kysyn vielä seuraavana päivänä tai heidän illalla kotiin lähtiessä, että olihan heillä mukavaa. Aina vastaus on ollut myöntävä, vaikkakin joskus pojat heittää vitsillä, kuinka "huono ilta" on ollut, haha :-D

   Delete
 2. Oikein paljon onnea vielä näin jälkikäteen <3

  Itsekin tykkään järjestää juhlia ja ehkä pitäisi myös itsekin kokeilla tuota Möetin shampanjaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Piia! <3 Juhlien järjestäminen on ihanaa, vaikka siihen meneekin hieman rahaa. Käteen jää kuitenkin ikimuistoinen ilta. :-) Ja maista nyt ihmeessä, se on ihan parasta. Joisin sitä ja vain sitä aina, mutta hinta tulee hieman vastaan. Tämänkaltaisiin tilaisuuksiin se on juuri sopiva.

   Delete
 3. Ihanan näköiset juhlat ollut sulla! :) Onnea vielä kovasti <3 Mulla oli parit juhlat kun valmistuin joulukuussa eikä mua sillee stressannut pahemmin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Olen kyllä ylpeä itsestäni, kuinka upeaksi poikaystävän asunnon sain juhlien ajaksi. Mun pitäisi kyllä päästä siitä stressistä eroon. :-D

   Delete
 4. Tosi kivoja kuvia :) Mä en ole ikinä tuota Möetin shampanjaa maistanut, mutta veikkaan että aika hyvää on!

  http://ansku-a.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anniina! :-) Ehdottomasti kannattaa maistaa! En usko, että mun makuhermot ainakaan kyllästyy tuohon. :-D

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.