1 PERILLÄ // BALI #1 - Maijaviola

PERILLÄ // BALI #1

Me selvittiin tänne! Lennot menivät täydellisesti. Toki pieni väsymys painoi vielä täälläkin, mutta nyt ainakin on taas j...


Me selvittiin tänne! Lennot menivät täydellisesti. Toki pieni väsymys painoi vielä täälläkin, mutta nyt ainakin on taas jo energiaa. Ensimmäiset pari päivää käytimme ihan hotelliin tutustumisella, auringon otolla (huono idea) ja lepäilyllä. Tänään me uskaltauduttiin tekemään jotain, mikä kannattaa: vuokrasimme skootterin. Täällä Balilla liikenne on ihan tajutonta. Olen vieläkin ihan ardenaliinissä, kun matkustimme reilun puoli tuntisen Canggusta tänne hotellillemme The One Legianiin. Jokaikinen sanoi meille "Good luck!", kun kerroimme vuokraavamme skootterin. Pidetään siis peukut pystyssä, että tulemme hengissä kotiin. 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Upeita kuvia ❤

  millatt.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Toivotaan, että se tunnelma välittyy oikeasti sinnekin! ❤

   Delete
 2. Ihania kuvia! Hyvää lomaa :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon. Täällä on nautittu täysin rinnoin ja vielä viikko matkaa! :-)

   Delete
 3. Näyttää aivan ihanalta! ♥ Mukavaa lomaa!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ❤ Mukavuutta täällä riittää!

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.