1 KORUKOKOELMANI - Maijaviola

KORUKOKOELMANI

Tulin jakamaan teille mun käytetyimmät korut. Kaulakorut ei ole ollut mun juttu, mutta korvakoruja käytän ihan rajattomasti. Erilaisiin...


Tulin jakamaan teille mun käytetyimmät korut. Kaulakorut ei ole ollut mun juttu, mutta korvakoruja käytän ihan rajattomasti. Erilaisiin tilaisuuksiin on oltava erilaisia koruja: kouluun nappikorvikset ja kello, illalliselle näyttävämmät korvikset ja rannekorut.  
Ihan tavalliset nappikorvakorut ovat kuuluneet koruvarastooni jo lapsesta saakka. Vihdoin olen saanut kartoitettua muutaman klassisen kauniin yksilön. Kalevalan hopeiset "lumikukka" korvakorut ostettiin ylioppilasjuhliani varten. Ne ovat edelleen mulla enemmän juhla käyttöön ja ovat fiineimmät nappikorvikset, jotka minulla on. Arkikäytössä minulla on eniten käytössä Stockmannilta ostetut hopeiset helmikorvakorut. Ne ovat tavalliset, ja juuri siksi hyvät. Uusimmat tulokkaat ovat Ted Bakeriltä ja sain ne joululahjaksi Ossin äidiltä. Ne ovat mun ainoat kultaiset, tai no ruusukultaiset, nappikorvikset ja sopivat täydellisesti mustan laukun, jossa on kultaiset yksityiskohdat, kanssa. 
Rannekello on asuste, joka mielestäni jokaisella opiskelijalla tulisi olla. Daniel Wellingtonin kello on ajaton ja yksinkertainen. Käytän sitä lähes päivittäin, joten sen on sovittava asuun kuin asuun. Vaikka lähes kaikilta löytyy kyseisen merkkinen kello ranteesta, mielestäni mun kello on hieman erilainen. Kellotaulun roomalaiset numerot ja viisarit, jotka näkyvät sinisinä osuessaan valoon, piristävät ulkonäköä. Juhlakorvikseni voivat olla ihan hyvin myös nappikorvikset, mutta yllä on kaksi korvisparia, jotka ovat näyttävämmät. Kyseisiä korviksia voin käyttää aivan hyvin myös koulussa, mutta hillitymmän asun kanssa. Hopeiset "helmiunelmat" ovat Snö of Swedenin. Ne ovat mielestäni aivan ihanat. Kultaiset rengaskorvakorut ovat puolestaan ihan vain H&M:ltä. Ajattelin, etten lähtisi tähän trendiin mukaan, mutta tässä sitä ollaan - korvarenkaat ovat yhdet lempikorviksistani. Ne sopivat täydellisesti korviin, kun kiharran hiukset ja nostan hiukset ylös. 
Rannekoruissa mulla on kaksi ikuista lempparia. Thomas Sabon hopeisen ranneketjun sain rippilahjaksi serkultani. Minulla oli siihen joskus niitä roikkuvia osia, mutta tällä hetkellä pidän siitä enemmän ihan vain ketjuna. Toinen ranneketju on Efva Attlingin. Niinkin mauttomalta kuin se kuulostaakin korun nimi on "rakkauden solmu". Sen sain ylioppilaslahjaksi poikaystävältäni. Tätä parivaljakkoa pidän ranteessani usein yhtä aikaa.

Jos jotain voisi vielä toivoa itselleni, se olisi luultavasti jokin Kalevalan lumikukka -sarjaan kuuluva koru. Minulla on omaan makuuni juuri sopiva kokoelma. En ole kova käyttämään näyttäviä koruja, mutta jokaisena päivänä laitan heti aamulla jotkut korvikset korvaan. On siis hyvä, että on vaihtoehtoja. Ajattomien yksilöiden kanssa on parempi panostaa kerralla (vaikka olenkin saanut suuren osan lahjaksi) ja trendikoruihin kuluttaa muutama euro. Minun on mainittava, että kärsin nikkeliallergiasta, joten korujen on oltava hopeaa tai kultaa. Kaikkia muita koruja voin käyttää vain lyhyen ajan. On siis hyvä, että minulla on koruja, jotka eivät aiheuta minkäänlaista reaktiota. 

Mitä mieltä olette?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Tykkään itsekin noista Kalevalan koruista tosi paljon! Ja nuo Ted Bakerin korvakorut on myös ihanat!! :)

  Tosi ihania kuvia! Tää postaus sai mua ajattelemaan taas korujen käyttöä x

  https://nea-amalia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kalevala on vienyt kyllä munkin sydämen. Erityisesti toi lumikukka on mielestäni aivan upea ja klassinen.:-)

   Delete
 2. Vau miten upeita koruja! :)♥

  ReplyDelete
 3. Vaude kuinka kauniita koruja sulla! ♥ Tälläistä postausta voisi suunnitella omaankin blogiin, että esittelisi käytetyimmät korunsa :) Tosi huippu idea! Jään ehottomasti seuraileen sun blogia!
  millatt.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 Tämä on helppo toteuttaa, joten suosittelen. Tervetuloa! :-)

   Delete
 4. Vitsit miten nättejä koruja! Itse oon todella surkea korujen käyttäjä, mutta oon huomannut, että alan ehkä syttyä pikkuhiljaa. Himottaisi nimittäin uudenlaiset ja simppelit kaulakorut, ja muutamat arkikorviksetkin on hakusessa. Mulla on kanssa Daniel Wellingtonin rannekello ja se on vaan niin tyylikäs! Oon samaa mieltä sun kanssa noista ajattomista koruista, ne menee sitten ikuisesti, ja on aina tyylikkäät. Mullakin on Kalevalan yhtä korusarjaa! Ja btw tosi kiva postausaihe! :-) Hienot kuvat kanssa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei vitsit ihana kuulla. Itsekin käytän aika hillittyjä koruja noita paria näyttävämpää korvisparia lukuunottamatta. Kerralla kannattaa panostaa. :-) Kiitos sulle kommentista ja ihanaa viikonloppua! <3

   Delete
 5. Ihania koruja! Tykkään varsinkin noista Ted Bakerin korviksista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Julia! Niin omastakin mielestä! :-)

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.