1 MEIKKIVIDEO // UUSI VUOSI - Maijaviola

MEIKKIVIDEO // UUSI VUOSI

Jes! Oon tosi tyytyväinen meikkivideoon, jonka kuvasin torstaina. Tykkään niiden tekemisestä, kun niin kovan työn tuloksena saa mageen vide...

Jes! Oon tosi tyytyväinen meikkivideoon, jonka kuvasin torstaina. Tykkään niiden tekemisestä, kun niin kovan työn tuloksena saa mageen videon aikaan. Oon harjoitellut meikkaamista todella paljon. Katsonut erilaisia tutoriaaleja ja käyttänyt kaikenlaisia tuotteita. Onnistunut ja epäonnistunut. Olen aina ollut neutraali meikkaaja. Mieluummin liian vähän kuin liian paljon. Kuitenkin meikkaaminen on mun mielestä aivan ihanaa ja silloin tällöin, kun aikaa riittää, loihdin itselleni kunnollisen meikin. 
Usein kaikki käyttävät vain ruskeita ja kultaisia sävyjä luomissa. Mä repäisin viininpunaisilla ja roosan sävyillä. Tässä video siitä, kuinka sen loin.


Do you like it?

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Tää oli tosi kiva video ja ihana meikki, varsinki nuo luomivärit! :)

    ReplyDelete
  2. Oi miten kivasti toteutettu video! :)♥

    http://jeannays.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.