1 LÄPINÄKYVÄÄ PITSIÄ - Maijaviola

LÄPINÄKYVÄÄ PITSIÄ

Shirt & shoes - ZARA Bag  - Ted Baker Cloak  - Mango Skirt  - Vila Earrings - H&M Läpinäkyviä paitoja tuntuu ...

Shirt & shoes - ZARA
Bag - Ted Baker
Cloak - Mango
Skirt - Vila
Earrings - H&M

Läpinäkyviä paitoja tuntuu näkyvän kaupoissa, muttei ollenkaan suomalaisten päällä. Himoitsin kesällä jo erästä pitsipaitaa, joka peitti rinnat, mutta ei juurikaan muuta. Se näytti todella upealta ja tyylikkäällä tavalla seksikkäältä ilman rintaliivejä. Kuitenkin totesin, ettei se sovi Suomen katukuvaan... Eihän täällä voi käyttää kuin kauluspaitoja ylös asti napitettuina ja polven ylittäviä hameita. Vaikka olenkin aina pukeutunut mieluummin liian peittävään kuin paljastavaan, niin haluaisin kuitenkin jollain tavalla tuoda esimerkiksi sääriä esiin lyhyen mekon alta tai korostaa pieniä rintojani. Kuitenkin avara kaula-aukko ja lyhyt helma on minulle ehdottomasti no no -yhdistelmä. Miksei kuitenkin voisi yhdistää läpinäkyvän paidan ja pitkät leveälahkeiset housut? Entä lyhyen helman ja pitkät hihat?

Mielestäni Suomessa esiintyvät ääripäät: baariin mennään suuren kaula-aukon JA lyhyen helman kanssa, vielä ilman sukkahousuja tai sitten pukeudutaan aina pitkiin housuihin ja pooloneuleeseen. Suomalaiset ehkä hieman paheksuvat seksikästä pukeutumista. Jätin kesällä ihailemani läpinäkyvän pitsipaidan kauppaan, ja selkeästikin se on jäänyt mieleeni. Suomalaiseen katukuvaan sopii kuitenkin hyvin kuvissani esiintyvä paita. Läpinäkyvää pitsiä hihoissa, yläselässä ja rinnan yllä. Kuitenkin paita ei ole turhan tiukka ja siitä ei näy kauttaaltaan läpi. Tämä paita on muutaman vuoden takaa, joten vielä parempi, että jokin "trendi" (kuten nämä pitkät pitsihihat) löytyvät jo valmiiksi omasta vaatekaapista. 

Mun mielestä asukokonaisuus toimii hyvin. Korkeat mokkasaappaat sopii hyvin viitan kaveriksi ja nahkahame puolestaan valkoisen hennon pitsipaidan viereen. Mitä mieltä te olette asusta? Uskallatteko repästä seksikkäillä vaatteilla silloin tällöin?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. oi ompa nätti tuo paita :) Ja tosikiva asukokonaisuus!! Itsekin olen muutman kerran jättänyt vaatteen kauppaan vaikka se on omasta mielestä ollut upea päällä, mutta sitten se on tuntunut liian rohkealta... Vaikka eihän vaatteiden pitäisi antaa tavallaan määritellä kuka on ja jos tuntee jossain vaatteessa itsensä varmaksi niin ei pitäis jättää ostamatta muiden takia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsevarmalla naisella ei liian rohkeakaan näytä pahalta, mutta suomalaiseen kulttuuriin ei tunnu kuuluvan semmoinen pukeutumisella revittely. Olemme jääneet ruotsalaisten varjoon muodin suhteen... Ehdottomasti toivoisin rohkeutta lisää suomalaisten pukeutumiseen. Ehkä me saadaan pienillä askelilla jotain aikaan! Kiitos sulle ja ihanaa viikonloppua! <3

   Delete
 2. näytät ihan joltain enkeliltä näissä?! Ihana ❤️

  ReplyDelete
 3. Todella kaunis asu! Pukee sua todella hyvin <3

  ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.