1 TAKAISIN LAPSUUTEEN, 90-LUKU - Maijaviola

TAKAISIN LAPSUUTEEN, 90-LUKU

Skirt  - Vila Shirt & Earrings - H&M Choker - Made by me Oon nähnyt kyseisen asun monesti mielessäni, mut...


Skirt - Vila
Shirt & Earrings - H&M
Choker - Made by me

Oon nähnyt kyseisen asun monesti mielessäni, mutta sen toteuttaminen on ollut hankalaa, koska en omistanut mitään näistä vaatekappaleista. Korvarenkaat on aiheuttaneet päänvaivaa ja epäilyjä. Onko ne yhtään mun juttu? Mulle suurin inspiraation lähde on blogit ja instagram. Bloggaaja Angelica Blick lisäsi instaan kuvan, jossa hänellä oli korvissaan nämä ja kasvoillaan rajumpi meikki. Silloin tiesin haluavani ne. 

Äitini ollessa täällä Turussa menimme käymään stockmannilla. Samalla, kun kiikutin sovituskoppiin suurta harmaata pooloneuletta, nappasin sinne myös pari kappaletta eri nahkahameita. Sieltä se lähti mukaan. Ne parhaat löydöt tuntuu löytyvän silloin, kun niitä vähiten etsii. Ainakin mulle tuntuu käyvän niin. Ja niin shoppauslakko ei onnistunut, taaskaan...

Mun mielestä asu on melkein suoraan 90-luvulta. Ehkä choker ja korvikset tekevät sen. Muistan ikuisesti juuri nämä trendit, koska jo pienenä ihailin isosiskon tyyliä samalla, kun itse pukeuduin mun lempi tv-ohjelman printtaamaan t-paitaan. 

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Oma lemppariväri pukeutumisen suhteen on musta, joten tää kokonaisuus sopii mun vaatemakuun täydellisesti! Vähän erikoisempi, mut silti hallittu ja toimiva asu mun silmään :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä! Kiva kuulla, että tykkäät! :-)

   Delete
 2. Vau miten upeat asukuvat!<3 90-luku oli ihan parasta aikaa :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! 😊 Hah inspiroiduinkin vähän sun blogista tähän!!

   Delete
 3. Munkin mielestä parhaat löydöt löytää sillon kun niitä ei etsi! :) ps. Hyvin onnistuneet kuvat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inhottavaa, että se on niin. :-D kiitos ❤️

   Delete
 4. Ihana asukokonaisuus ja tosi tyylikkäitä kuvia! Vitsi tykkään kun on noin kekseliäästi käytetty erilaisia kuvakulmia :) Sun blogi saa ehdottomasti paikan mun lukulistalta, tykästyin heti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanaa kuulla! :-) Kuvakulmat on mulle nimenomaan asukuvissa tosi tärkeitä. Näin saa asusta paremman ja todenmukaisemman käsityksen kuin suoraan edestä otetuista koko vartalokuvista.

   Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.