1 GLITTERIÄ PAIDASSA - Maijaviola

GLITTERIÄ PAIDASSA

Coat & Skirt (Dress)  - Gina Tricot Shirt - 2nd hand Shoes  - Zara Tights - Stockmann  Niin kauan saimme olla onnell...







Coat & Skirt (Dress) - Gina Tricot
Shirt - 2nd hand
Shoes - Zara
Tights - Stockmann 

Niin kauan saimme olla onnellisia niistä syksyn aurinkoisista säistä, mutta nyt ne ilkeät syysilmat ovat iskeneet ja kovaa. Näissä kuvissakin tuuli lennätti hiuksia niin, että melkein kaikissa laitoin hiuksiani jollain tavalla, tai silmät olivat kiinni tuulen tuivertaessa. Kai se on sitten hyväksyttävä, että talvi tekee tuloaan. Nyt vaan hanskat käteen ja pipo päähän. Harmi, etten pidä mistään päähineistä, niin kärsin nyt sitten ilman... Ei vaan, mun pitäisi ostaa joku silmiäni miellyttävä päähine. Se on mun tapauksessa vaikeaa. Mulla on hirveän pieni pää, että hukun kaikkiin hattuihin, joissa lukee "one size". Onko muilla vastaavia ongelmia hattujen/pipojen kanssa? Pipoja kai olisi käytettävä, kun ne menee päähän kuin päähän, mutta ei, en vaan jotenkin nää itelläni päässä sitä. :-D Mulla on (niinkuin aina) mielessä visio, millainen sen hatun tulisi olla, mutta tietenkään sitä ei löydy muualta kuin mun mielikuvituksesta.

Mitä pidätte mun kirppislöydöstäni parin vuoden takaa? Ajattelin, että iän takia voisin irroittaa paidasta paljetit ja tehdä uuden paidan, kun kaikennäköisiä paljetteja on päässyt kerääntymään. Näin paita saisi oman uniikin uuden elämän. Todennäköisesti paita olisi musta tai sininen. Pitäisi päästä taas kirppareille pyöriskelemään. Ehkä viikonoppuna välttelenkin tenttiin lukua, ja käväisen ensimmäistä kertaa Turun kirpputoreilla kiertämässä. Mulla on päällä kuvissa sama pikku musta, kuin edellisissäkin asukuvissa, mutta vetäsin kyseisen paidan sen päälle. Mekko laskeutuu mielestäni paremmin kuin yksikään hame, mutta menee mielestäni ihan kynähameesta. Se menee vielä ihan yks yhteen mustan trenssin kanssa. Vai mitä mieltä olette? Mutta nyt tämän päivän tenttiin lukemisen välttelyt päättyvät tähän paikkaan. Ihanaa viikon jatkoa teille, ja palaillaan, kun palaillaan! <3

You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Ihana paita! Kauniita kuvia :)



    http://www.tiiaemilia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kiva asu! Ja hienoa että muokkailet vaatteita uudennäköisiksi!! :)

    tyttojamolossi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nää kuvat on musta upeita:) vaikka onkin ollut huono ilma näitä ottaessa!nyt kyllä alkaa taas sellaiset ilmat että asukuvien Otto tuntuu ihan mahdottomuudelta hetken ajan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! <3 ääähh oispa taas vaan jo kesä!! Kaikki aurinko pitää ottaa vastaan ilomielin ja sillon pitääkin suunnata kuvailemaan tai ainakin ulkoilemaan. :-)

      Delete
  4. Ihana asu kuten tavallista! :)

    ReplyDelete
  5. Aivan tajuttoman upeita kuvia!♥

    http://jeannays.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  6. Miten, jälkikäsitteletkö sä näitä sun kuvia? On meinaa tummat värisävyt aika pahasti tukossa näissä kuvissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeps jonkin verran käsittelen! Käsittelyä varten ottaisin vinkkejä vastaan mielellään.

      Delete
  7. Voi miten kauniita kuvia, toi paita on tosi nätti! :)

    ReplyDelete
  8. Super ihana paita! Oon niin rakastunut kaikkeen glitteriin pitkästä aikaa. x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liika on liikaa, mutta tän verran glitteriä sopii mielestäni tilanteeseen kuin tilanteeseen! :-)

      Delete
  9. Aivan täydellinen asukokonaisuus <3 Oot niin kaunis <3

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.