1 BASIC - Maijaviola

BASIC

Jumpsuit - Mango Coat - Gina Tricot Bag - Ralph Lauren Top/Bra   -  Calvin Klein Nämä kuteet olivat mun kesän luo...Jumpsuit - Mango
Coat - Gina Tricot
Bag - Ralph Lauren
Top/Bra Calvin Klein

Nämä kuteet olivat mun kesän luottovaatteet. Shortsipuku on edelliseltä kesältä ja takki jopa parin vuoden takaa. Jotkut vaatteet on vaan niin ikuisia suosikkeja. Vaatekaappini on hyvin mustavalkoinen, mutta usein ne värikkäät vaatteet onkin aina niitä, joita tulee käytettyä pari kertaa ennen kirpparille heittämistä. Oli paita, mekko tai hame millainen tahansa, musta toimii aina. Väripilkut vaatekaapissani ovatkin oikeastaan vain siniset farkut ja yksi pinkki takki. Vaatteet ovat usein mustavalkoisia, mutta takeissa tykkään myös revitellä. Tällä hetkellä ostoslistalla on punainen villakangastakki. Zarasta jo meinasin kotiuttaa viininpunaisen suoran yksilön, mutta tyyriin hinnan takia se jäi vielä kauppaan. Olen päättänyt, että vanhat takit ensin pois kaapista ennen kuin ostan uutta.

Minulla on monia paitoja monien vuosien takaa, jotka edelleen toimivat. Kaikki ne ovat kuitenkin mustavalkoisia tai sitten tummansinisiä. Mun yksi vaaterekki sisältää oikeastaan elämäni vaatteet. Kaappini on pullollaan vaatteita, mutta yhden paidan katoaminen sieltä ei muuttaisi elämääni, MUTTA jos vaaterekistäni katoaisi yksikin paita vaatekappale, olisin murheen murtama... :-D Tyylini on aika basic, mutta silti olen hyvin tarkka kaikista vaatteista, mitä kiikutan kotiin. Kuitenkin myös minä teen joskus heräteostoksia.

Onko teillä mitään luottovaatteita, jotka haluaisitte pukea päälle päivittäin, tai jotka pelastaa vaatekriisin? Kun ostan jonkun vaatteen saatan olla monta kuukautta pitäen sitä mun lempparina. Silloin kaikki muut vaatteet tuntuvat ihan kamalan rumilta, ja haluaisin pukea tuota uutta vaatetta ylläni päivittäin. 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana toi shortsipuku!! Mun luottovaatteena pelaa yleensä kaikki raitakuosit, ne on ikilemppareita eikä petä koskaan :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Raitakuosit on kyl klassinen valinta ja voihan sitä olla pysty- ja vaakaraitaa, mikä ei oo sama asia. 😉

   Delete
 2. Onpa kiva laukku! :)

  http://matildanieminenmusic.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.