1 SANTORINI CALLING - Maijaviola

SANTORINI CALLING

Edellisessä postauksessa jo vähän vihjasinkin, että maanantaina en vielä suuntaa Turkuun, vaikka opinnot alkavatkin. Lennän siis Santo...Edellisessä postauksessa jo vähän vihjasinkin, että maanantaina en vielä suuntaa Turkuun, vaikka opinnot alkavatkin. Lennän siis Santorinille huomenna. On vaan niin uskomatonta, että pääsen näkemään paikkoja, jotka olen aina halunnut nähdä. En vieläkään voi käsittää, että näen ihan pian omilla silmilläni nuo valkoiset talot ja vulkaaniset rannat. Santorinin auringonlasku on maailman kuuluisin ja uskon sen olevan aivan upea. Ilmat ovat kylmenneet niin rajusti, että reissu tulee kyllä juuri sopivaan väliin. 

Suunnittelu on jäänyt vähiin, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita. Luulen, että todella spontaanilla asenteella pääsee pitkälle. Hotellimme sijaitsee ihan Kamarin rannassa. Olemme varanneet yhden purjehdusmatkan ja mietimme viininmaistelua auringonlaskussa. Oiassa tulemme varmasti vierailemaan useamman kerran. Mikä olisi paras tapa liikkua saarella? Jännittää vähän, että miten noin romanttinen saari sopii mulle ja mun kaverille, hahah. 

Seuraavan kerran palailen varmasti Kreikasta! <3

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanaa lomamatkaa! :)

    https://janitakristina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Eikä, itekki haluisin tuolla käydä! Hyvää lomaa :)

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.