perjantai 2. kesäkuuta 2017

VALKOINEN KUKKAMEKKO
Valkoinen kukkamekko - Molly Bracken (Zalando)
Trench coat -  Gina Tricot
Shoes - Adidas

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille!<3 Vihdoin ja viimein näette asun, joka oli päälläni Tallinnassa. Yllä esiintyvä mekko on noussut suosikiksi ja samalla ohittanut mun monta muuta ihanaa mekkoa.  Lisäsin Instagramiin (@maijaviola) kuvan, jonka kuvatekstissä lukikin "fave dress" - sitä se todella on. Harmittaa vain, että epäilen sen käyttöä arkisin, sillä onhan se hieman juhlava. Todella tyttömäinen kukkien täyttämä rinnus ja valkoinen väri tekevät siitä jotenkin todella fiinin. Onneksi olenkin aina hän, joka mieluummin ylipukeutuu kuin alipukeutuu. Musta trenssi solmittuna vyötärölle ja ray banit tuovat lookiin onneksi hieman rentoutta. 

Mulla on aina silmissä semmoinen visio kaikista vaatteista, joita haluan. On aina niin mahdottomuus löytää vaatekaupoista sellaisia vaatteita. Yllä näkyvä mekko oli ollut mielessäni jo pitkään, ehkä 3 vuotta, mutta mistään en ole sellaista löytänyt. Nyt, kun se vihdoin tuli vastaan, en epäillyt hetkeäkään sen klikkaamista kotiin, vaikka hinta olikin melko suolainen. Usein olenkin löytänyt ne vaatteet, jotka olen päähäni suunnitellut, mutta aina vasta monien kuukauksien päästä. Ehkä mun täytyy ruveta itse toteuttamaan näitä mun visioita, hahah! :-D

Mitä tykkäätte tästä lookista? Toimiiko tällainen asu myös arjessa?

8 kommenttia:

 1. Oi että, tuollaisen mekon ku omistaisin *_*. Näyttää upeelta sun päällä!

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Wau ihana mekko! Mun mielestä ei ole liian juhlava, joten menee hyvin arjessa :)! Varsinkin jos heittää jalkaan jotkut rennot kengät, kuten tennarit.

  Itselläni valkoinen kesämekko hakusissa, mutta juuri sitä tiettyä ei ole vielä tullut vastaan..ehkä piakkoin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kuulla ja oon kyllä samaa mieltä! Tennarit tuo aina kaikkialle hieman rentoutta. 😊 Toivottavasti sinäkin löydät omasi! ;-)

   Poista
 3. Aivan ihanan raikas mekko, ihana! xx

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana mekko ja niin raikkaat kuvat!♡ Kiva kesäfiilis☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mekko on kyllä munkin mieleen. Kiitos! ❤

   Poista