1 RÖYHELÖHOUSUT - Maijaviola

RÖYHELÖHOUSUT

1:  Zalando // Missguided 2:  ZARA 3 & 4:  H&M 5:  Net-a-porter // Isabel Marant Halusin tulla vinkkaamaan te...




2: ZARA

3 & 4: H&M


Halusin tulla vinkkaamaan teille trendistä, johon olen ihastunut. Tulevana kesänä ja keväänä nämä housut tulevat näkymään jalassani! Vielä etsin kuitenkin niitä täydellisiä yksilöitä. Nämä ihanuudet bongasin netistä nopeasti katsoessani. Taidankin suunnata ainakin kokeilemaan yllä näkyviä H&M:n housuja heti tänään. Kerroin jo postauksessa "Inspiroiva instagram", kuinka pidänkään @claartjerose tilistä. Hänen päällään näin kyseiset housut ensimmäistä kertaa yhdistettynä Guccin loafereihin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. 

Mielestäni housut sopivat niin valkoisten tennareiden ja kauluspaidan kuin myös valkoisten korkokenkien ja hopeisen topin kaveriksi. Toivon kuitenkin, että nämä housut imartelisivat vartaloa, kuten yllä olevissa kuvissa. Se selviää ainoastaan sovittamalla. Pidän siihen saakka sormia ristissä. Mielestäni nämä housut toimisivat myös tummansinisinä tai valkoisina. Tummansiniset sopisivat raitapaidan ja purkkareiden seuraksi. Vinkatkaa mulle, jos bongaatte laivastonsiniset jostain. :-)

Mitä mieltä te olette näistä?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Onpas kivan erikoiset housut, en ole ennen tuollaisia nähnytkään. Onnea täydellisten housujen etsintään!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erikoinen kuvaakin, mun tyyliä aina välillä. Tietysti tartun aina näihin erikoisimpiin trendeihin. :-D

      Delete
  2. Oi onpa ihanat ihanat housut! Täytyy ruveta myös etsimään näitä. Nuo neljännet housut on mun lempparit näistä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Munkin silmää ne kyllä miellyttävät! 3 ja 4 ovat H&M:ltä, joten ei varmasti tarvitse lähteä kauas niitä metsästämään. :-)

      Delete
  3. Onpas kivan erilaiset pöksyt! :) Toivottavasti löydät täydelliset housut itsellesi! Nää ei ainakaan vielä kolahtanu niin , että pitäis hankkia itelle, mutta usein mulle käykin niin, etten aluksi tykkää jostain, mut hetken päästä oon jo ihan myyty :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ovat kyllä! Jeps oonkin bongannut tän trendin vasta yllä mainitulta instagrammaajalta. Saa nähdä nouseeko hitiksi. Mun mielestä nää on vaan ihanat! :-)

      Delete
  4. Oi miten makeet housut!♥ Täytyypä bongailla tollaset jostain omaan käyttöön :')

    http://jeannays.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Jenna! Sun tyyliin nää voisi sopia myös. Niin naiselliset! <3

      Delete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.