1 PYYNIKIN NÄKÖALATORNI - Maijaviola

PYYNIKIN NÄKÖALATORNI

Hellou! Haluan vielä palata blogin puolella Tampereelle. Mulla oli aivan ihana pidennetty viikonloppu. Lauantaina Ossilla oli ...











Hellou! Haluan vielä palata blogin puolella Tampereelle. Mulla oli aivan ihana pidennetty viikonloppu. Lauantaina Ossilla oli pelipäivä, joten pääsin jännittämään tiukkaa ottelua, joka kääntyi lopulta voitoksi. Sunnuntaina kävimme katselemassa kaupunkia yläilmoista Pyynikin näköalatornille. Nautimme laskiaispullat ja kahvit alakerran kahvilassa, minkä jälkeen kipusimme ylös. Näköalat olivat uskomattomat, vaikka sää ei ollutkaan niin upea kuin viikon muina päivinä oli ollut. Samaisena iltana menimme elokuviin. Fifty Shades Darker oli mielestäni parempi kuin odotin. Olin kuullut niin paljon pettyneitä kommentteja, joten ehkä sitten ne odotukset eivät olleet kovin korkealla. Mitä mieltä te olette olleet kyseisestä elokuvasta?

Maanantaina nautin aamukahvit ikkunalaudalla, katselin aurinkoista säätä ja kuuntelin musiikkia. Aamupalan jälkeen opiskelinkin lähes koko päivän. Halusin päästä ulos ja kävelin kirpputorille. Mitään ei löytynyt. Tiistaina olikin ystävänpäivä. Toivoin, että pääsen viettämään sen Ossin kanssa. Tein päivän aikana kaikki koulujutut ja meikkasin. Ossi tuli töistä ja suuntasimme Tampereen Torniin kahville. Vitsit, mikä auringonlasku. Instagramissa mua seuraavat bongasivatkin jo sen pinkin taivaan. After that, halusin sushia. Kerroinkin ehkä jo aikaisemmin, kun kävimme Masun brunssilla ja rakastuin kyseiseen paikkaan. Pari tuntia ennen kuin mun bussi lähti takaisin Turkuun, menimme syömään Masuun. Söin maailman parasta sushia! Oikeasti se oli parasta. Viinikin oli niin hyvää, että piti selvittää saako sitä Alkosta. Oli kertakaikkisen ihana viikonloppu. Lähtöä ei helpottanut ajatus siitä, että näemme Ossin kanssa vasta 5 viikon päästä, Balin matkan jälkeen. 

Nyt kuitenkin takaisin tähän hetkeen. Täällä alkoi viikonloppu compat -jumpalla ja tenttiin lukemisella. Koko viikonloppu menee todennäköisesti opiskelulla ja urheilulla. Olen siis takaisin Turussa ja vielä pitäisi muutama päivä jaksaa opiskella. Lähden tiistaina heti aamulla bussilla Lahteen. Mulla pitäisi siihen mennessä olla pakattu laukku Balia varten, päättää haluanko kesäksi alivuokralaisen vai jätänkö asunnon kokonaan, hakea enemmän töitä (työhakemuksia täytetty 2) ja päästä maanantain tentistä läpi. I can do it!!! Tiistaina näenkin hyvää ystävää ja pääsen opettamaan hänelle fysiikkaa. Saan sieltä ehkä motivaatiota omaan pääsykoelukemiseen, kun toinen ahertaa saman asian parissa. Viikko meneekin oikeastaan vanhempieni seurassa ja yritän lukea pääsykokeisiin vähän ennen matkaa. Pitää hoitaa vielä miljoona ja kaks asiaa ennen lähtöä: kuulokkeisiin patterit ja uusi aux, matkavakuutus, lääkkeet ja silmälaput (ehdoton jos aikoo nukkua lentokoneessa).

En tiedä kerkeänkö laittamaan tilannepäivitystä vielä ennen reissua, mutta viimeistään Balilta! Pitäkää peukut pystyssä, että tulen ehjänä takaisin. 

You Might Also Like

15 kommenttia

  1. Oi Pyynikin näkötorni, ihana paikka :). Itse kävin tuolla pari viikkoa sitten kahvilla, mutta tällä kertaa ylösmeno jäi väliin, kun sää oli niin ikävän harmaa ja kylmä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on aivan ihana!! Tampereella noita näköalapaikkoja riittää, mutta tää ei ollut lainkaan huonoin! :-)

      Delete
  2. Ihania kuvia! Pitäisi minunkin mennä tuolla käymään vihdoin, kun kuitenkin tässä lähistöllä asun. Joskus on vaikea pysähtyä nauttimaan lähistöllä olevista asioista, ne kun on siinä joka päivä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Salli! 😊 Jostain syystä se on helpompi bongata kivoja paikkoja kaupungista, jossa ei ole käynyt niin paljon. Musta tuntuu, että Turku on täynnä paikkoja, joissa en ole käynyt. Niitä on vaikea näin kotikaupungista bongailla. Pitäisi kysyä turisteilta! :-D

      Delete
  3. Ihania kuvia! Itse en oo koskaan näkötornilla asti käynyt, haluaisin todella seuraavan kerran kun käyn Tampereella päin :-)

    ReplyDelete
  4. Moikka! Pakko oli tulla kommentoimaan kun löysin sun blogin Youtuben kautta - bongasin sieltä sun lääkikseen hakemisesta kertovan videon. Halusin vaan tulla sanoo että ihan mielettömästi tsemppiä hakuun, jään seurailee sun kuulumisia ja pidän kyl peukkuja sulle koko kevään! Itse viime keväänä tuskailin kans pääsykoeurakan kanssa ja pääsinkin sisään, se fiilis on niin mahtava ja voin taata että aika kultaa muistot pääsykoelukemisista tosi nopeesti. TSEMPPIÄ!

    t. Kolmannella yrittämällä lääkikseen päässyt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kommentistasi! ❤ Kohta lähen reissuun ja alotan sen jälkeen täyspäiväisen lukemisen (vasta), koska koulujuttuja on ollut niin paljon. Koen kuitenkin, että mulla on tosi hyvä pohja ja täytyy palautella mieleen vaan kaikki asiat. Toivotaan, että 2 kk riittää... :-D Oon harkinnut uuden videon tekemistä kyseisestä aiheesta, mutta koen, etten tsemppaa muita tarpeeksi, kun oma lukeminen on ollut nyt keväällä todella vähäistä. Ehkä teen sen uuden videon sitten, kun olen päässyt sisälle!

      Delete
  5. Tosi kauniita kuvia!! Sun blogi vaikuttaa muutenkin tosi ihanalta, jään seurailemaan :)

    ReplyDelete
  6. Pyynikin näköalatornin munkit ja kahvi, ah ♥ Ja se maisema, tuli käytyä tuolla viime heinäkuussa ja oli tosi kivat näkymät ylhäältä. Tosi kauniita ja laadukkaita kuvia :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aivan ihana paikka kyllä! Tollasissa paikoissa alkaa ihastumaan myös Suomeen uudelleen! :-) Kiitos Noora! <3

      Delete
  7. Upeet kuvat ja ihanan naisellinen tyyli sulla! Opiskelujutuista olisi kiva kuulla lisää..:)
    Ihanaa alkanutta kevättä ❤

    suvimyllymaki.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos Suvi! :-) Yritän pitää kuvat muotipainotteisina, mutta kirjoittelen varmasti reissusta palattuani pääsykokeeseen liittyviä juttuja. Ihanaa kevättä sullekin! <3

      Delete
  8. Ompa ihanan tuttuja maisemia!! Toi näkötorni on yks parhaita juttuja Tampereella, ihania kuvia oot sieltä saanut!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.