1 NAHKATAKKI // PIKKU MUSTA - Maijaviola

NAHKATAKKI // PIKKU MUSTA

Dress - Gina Tricot Shirt & leather jacket - Mango Boots  - Zara Taas sen huomaa, kuinka monikäyttöinen tavallinen p...









Dress - Gina Tricot
Shirt & leather jacket - Mango
Boots - Zara

Taas sen huomaa, kuinka monikäyttöinen tavallinen pikku musta onkaan. Miettikää, miltä tää asu näyttäisi ilman nahkatakkia ja pitkää valkoista paitapuseroa - jep, täysin erilainen. Tässä asussa menen niin kouluun kuin kaupungillekin, koska kokonaisuudessaan asu on rento. Mun ihana (ainut musta??) takkini odottaa pian kevättä, sillä ilmat alkavat olemaan sen verran koleat, että nahkatakissa ei enää pärjää. Näitä kuvia ottaessakin nenä paleli ja kädet oli pistettävä välillä taskuun lämpiämään. Kaikesta huolimatta oon tosi tyytyväinen näihin kuviin ja vitsi, että oli ihana paikka ottaa kuvia! 

Huomenna olisi suuntana Espoo ja toivon saavani poikaystävän kiskottua linnanmäen valokarnevaaleihin, mutta jos se ei onnistu niin eiköhän luvassa ole siitä huolimatta (salibandyn täyteinen) ihana viikonloppu. Opiskelujen suhteen menee ihan hyvin. Ensimmäinen tentti on selätetty ja vielä kolme jäljellä. Kaksi fysiikan tenttiä jännittää, mutta maanantaina alkaa niiden suhteen armoton lukeminen. Toinen näistä on tuottanut paljon hankaluuksia fysiikan pääaineopiskelijoillekin, joten taso on kova. Tilannetta hankaloittaa entisestään se, että olen yksi harvoista kemisteistä, joka kyseiset kurssit yrittää päästä läpi, joten apuopettajat on harvassa... Näiden kurssien jälkeen kaikki muu tuntuu helpolta, joten kova työ palkitaan! 

Tsemppiä kaikille tentteihin ja ihanaa viikonloppua! <3

You Might Also Like

16 kommenttia

  1. Sul on ihan sairaan klassinen ja kaunis tyyli, tykkään (ja inspiroidun) sun asukuvista tosi paljon :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi ihanaa kuulla! Ihanaa syksyä sulle Noora! ❤️

      Delete
  2. Vau miten ihanat asukuvat!<3 Mahtavaa viikonloppua :) Xx

    http://jeannays.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  3. Samaa mieltä, pikkumusta menee joka tilanteeseen riippuen siitä miten sen pukee! En keksi toista yhtä monikäyttöstä vaatetta :) Ihania kuvia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdottomasti näin! Mäkään en ainakaan tähän hätään keksi. Kiitos :-)

      Delete
  4. vauu mitkä kuvat!! Siis tuo tausta nini upea ja sinä ja asut tulee tosikivasti esiin!:) ihanaa viikonloppua:)

    ReplyDelete
  5. Oi miten upeet kuvat!! Tsemppiä hei siulle tentteihin, pidä ihana ja rentouttava viikonloppu ennen maanantain lukemista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos sulle! Ja joo tarkotuksena olisi. Säät ei suosi nyt pääkaupunkiseudulla, mutta en anna senkään haitata ollenkaan! :-)

      Delete
  6. Tosi kiva takki! ♥ Löysin sun blogin juuri ja selailin sun vanhempiakin postauksia ja tykästyin kovasti! Uusi lukija täällä :)

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toi takki on kyllä kovassa käytössä! Oi ihana kuulla! Tervetuloa <3

      Delete
  7. Ihan super ihana tausta näissä kuvissa!! :) Ja tietty kaunis sinä! Noita kenkiä katoin myös et näyttääpä kivalta, tosin itelleni ottaisin mielummin johonki puoleen sääreen ulottuvana noi kun mulla on niin lyhyet jalat (ainaki omasta mielestäni haha) että tuntuis et noi lyhentäis vielä entisestään! :D Mut sulle sopii oikein hyvin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jostain syystä mulla on taas päinvastaiset fiilikset! :-D Alle polven ylettyvät saappaat pyöristävät jalkojani ja sääret näyttävät lyhyiltä. Tosi hassua! Mutta meillä kaikilla on omanlaiset jalat ja omat kengät löytää, kun niitä etsimällä etsii ja kokeilee... :-)

      Delete
  8. Hei tosi kiva asu ja blogi sulla! :)

    ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.