1 HARMAA VILLAKANGASTAKKI // TED BAKER - Maijaviola

HARMAA VILLAKANGASTAKKI // TED BAKER

Wool coat - Ted Baker Leather gloves -  Zalando Shoes - Adidas originals Polo shirt & Scarf  - H&M Vihdoin se o...








Wool coat - Ted Baker
Leather gloves Zalando
Shoes - Adidas originals
Polo shirt & Scarf - H&M

Vihdoin se on mun! Harmaa villakangastakki on ollut hakusessa jo monta monta vuotta. Viime vuonna meinasin ostaa vastaavanlaiset stockmannilta, mutta se ei ollut tarpeeksi lämmin. Halusin villakangastakin, joka lämmittää, on pitkä ja hyvää materiaalia. Ted Bakerin viime vuoden mallistossa oli vastaava takki, mutta ei minulle oikeassa värissä. Värit olivat räväkän pinkki ja tumman sininen. Joulun jälkeen kokeilin Lontoossa tätä takkia. Se oli virhe. Sen jälkeen en ole saanut tätä mielestäni. 

Takki ilmestyi Suomeen Stockmanneille myös tänä syksynä. Muutaman jälleentapaamisen jälkeen päätin, että seuraavalla kerralla näen sen päälläni myös myymälästä poistuessa. Tuona seuraavana kertana oli kuitenkin koot loppu. Kuitenkin tiesin, että ihanat nettikaupat pelastaa tilanteen. Eräs kaunis viikonloppu Zalando laittoi nettikauppaan -20%:n tarjouksen kaikille suomalaisille tilaajille. Tottakai se oli iso apu, kun kyse oli noin hintavasta takista. Lähes sadan euron alennus enemmän kuin houkutti, ja takki oli mun.

Pakko sanoa, että kannatti odottaa sen täydellisen löytymistä! Kun mulla on joku tietty visio jostain vaatteesta, jonka haluan, ei mene kauaa, kunnes omistan sen jo. Nyt päätin odottaa. En voi uskoa, että vuosi sitten kuvittelin vain, että miltä se TB:n pinkki (täydellinen takki) näyttäisikään harmaana, ja ne sai mallistoonsa pian sen jälkeen kyseisen värin. I'm so so happy! <3 Mitä mieltä te olette? 

You Might Also Like

13 kommenttia

  1. Vau, upea! Miulla on kanssa harmaa takki hakusessa ja tuo olisi tosiaankin täydellinen. Vain hinta kirpaisee näillä au pairin palkoilla... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suolainen on kyllä hinta, mutta kerran kun laittaa laadukkaaseen takkiin, ei sitä kadu jälkeenpäin. Takissa on ripaus kasmiria, joka todennäköisesti nostaa hintaa! :-)

      Delete
  2. Aivan ihana takki!<3 Sopii täydellisesti syksyyn :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  3. Oi vitsi miten upea tuo takki <3! itekki oon yrittänyt jo pitkään metsästää just ton tyylistä täydellistä villakangas takkia :) hyvän löydön teit :)!

    fashionsituation.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Sitä kannatti kyllä metsästää ja nettikauppojen noi "kaikki alennuksessa suomalaisille" -tarjoukset kyllä kannattaa hyödyntää! :-)

      Delete
  4. vau upea takki, sopii sulle todella hyvin:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Se on kyllä tosi mun tyylinen :-)

      Delete
  5. Ihanan näköinen!! <3

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Mä tykkään siitä valtavasti... <3

      Delete
  6. Voi miten ihania kuvia! Niin kaunis olet! :) uusi lukija ehdottomasti<3

    xx, Saara
    http://saaralindb.blogspot.se

    ReplyDelete
  7. Upeita, isoja kuvia. Sulla on ihan mielettömän kiva tyyli!
    Oikeassta olit, jäin seuraamaan :)

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.